Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168436079 Márka: PetWant

Automata etető kisállatoknak F14 Petwant 3L FEKETE


Cikkszám: F14L Black | EAN/Vonalkód: 5906168436079 | Márka: PetWant

Automata etető kisállatoknak F14 Petwant 3L FEKETE


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Petwant F14L 3L okos kisállat etető fekete.
Gondoskodj kedvencedről, és biztosítsd számára a megbízható hozzáférést a friss, finom ételekhez. A Petwant F14L okos etető 3 literes kapacitással rendelkezik, és lehetővé teszi az etetési ütemtervek kényelmes megtervezését. Ezenkívül lehetőséget biztosít rövid hangüzenetek rögzítésére. Ráadásul tartós, sérülésálló anyagokat használtak fel, hogy biztonságos legyen az élelmiszerrel való érintkezéshez.

Etetési ütemterv létrehozása
Biztos lehetsz benne, hogy kedvenced mindig időben megkapja az ételét. Az etető akár napi 4 étkezés (egyenként akár 9 adag étel) ütemezését is lehetővé teszi. Az ütemezés megkönnyítésére egy beépített panel szolgál képernyővel és gombokkal – csak néhány kattintás!

Átlátszó etető tartály
Az etető egy nagy tartállyal van felszerelve, amely legfeljebb 3 liter ételt képes tárolni. Ez elegendő ahhoz, hogy akár 10-15 napig biztosítsa kedvenced számára az ételt! Ezenkívül átlátszó, így bármikor ellenőrizheted, mennyi étel maradt. Az eszköz különösen jól működik száraz eledellel, amelynek mérete 5 mm és 12 mm között van.

Rögzíts egy rövid üzenetet
Szeretnéd, hogy kedvenced minden étkezésnél hívást kapjon? Semmi probléma – az etető hangszóróval és mikrofonnal van felszerelve, lehetővé téve egy rövid, 10 másodperces üzenet rögzítését és lejátszását.

Két táplálási mód
A Petwant F14L etető kétféle tápellátást kínál – konnektorból vagy három D-típusú alkáli elemmel (nem tartozék). A második módszerrel az eszköz akár 180 napig is vezeték nélküli működést biztosít. Ne félj attól, hogy a legalkalmatlanabb pillanatban megszűnik működni!

Minden részletében tökéletes
Az etető tálja 304 rozsdamentes acélból készült, így teljesen biztonságos a kisállatok számára, és akadály nélkül használható élelmiszerrel való érintkezésre. Tisztítása sem okoz majd problémát. Ezenkívül az eszköz páramentesítő tartállyal van felszerelve, amely biztosítja, hogy a tárolt étel száraz és friss maradjon hosszú ideig.

Gyártó: Petwant
Modell: F14L
Kapacitás: 3 l
Etetési gyakoriság: napi 1-4 étkezés
Étel típusa: száraz eledel (5-12 mm)
Működési idő: körülbelül 180 nap
Tápellátás: DC 5 V / 1 A vagy 3 db alkáli D elem (nem tartozék)
Névleges teljesítmény: 0,5 W
Működési hőmérséklet: 0°C-tól 50°C-ig
Hangerőszint: 50 dB
Anyag: rozsdamentes acél, ABS
Méret: 168 x 296 x 290 mm
Rendeltetés: macskáknak és kutyáknak

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett