Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6922794764651 Márka: Vention

Automata autós telefontartó Vention KCEH0 szellőzőre rögzíthető szürke


Cikkszám: KCEH0 | EAN/Vonalkód: 6922794764651 | Márka: Vention

Automata autós telefontartó Vention KCEH0 szellőzőre rögzíthető szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vention automata autós szellőzőre rögzíthető telefontartó

A Vention autós szellőzőre rögzíthető telefontartója a kompakt méretéről híres, ami különösen előnyös azok számára, akik értékelik a kompakt és praktikus megoldásokat. Könnyedén elfér az autó kesztyűtartójában, minimális helyet foglal el és mindig kéznél van, amikor szükség van rá. Ezenkívül nem zárja le a szellőzőrácsot, lehetővé téve a légáramlás szabad áramlását az autó kabinjában.

Stabilitás és biztonság

Semmi sem rosszabb, mint egy tartó, amely hagyja, hogy a telefonja kiessen vezetés közben. A Vention tartó maximális stabilitást garantál. Akár egyenetlen utakon vezet, akár gyors kanyarokat vesz be, biztos lehet benne, hogy a telefonja biztonságosan a helyén marad.

Univerzalitás

A tartó funkcionalitásának kulcsa az, hogy különböző telefonmodellekhez tud alkalmazkodni. Az állítható kar szélességének köszönhetően ez a tartó könnyedén illeszkedik sok okostelefon modellhez, legyenek azok kisebbek vagy nagyobbak. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell aggódniuk a kompatibilitás miatt, ha telefont cserélnek.

Gömbcsuklós forgáspont - Rugalmas elhelyezés

A Vention tartónál a gömbcsuklós forgáspont megoldja ezt a problémát. A tartó bármilyen szögbe történő forgatása és pozicionálása lehetővé teszi a tökéletes igazítást a vezető látóvonalával, biztosítva a kényelmet és biztonságot.

Töltés használat közben

A navigáció vagy a zenehallgatás az autóban gyorsan lemerítheti a telefon akkumulátorát. Szerencsére a Vention tartó beépített kivágással rendelkezik egy USB-C port számára. Ez lehetővé teszi az egyszerű töltést, még akkor is, ha a telefon már a tartóban van, biztosítva, hogy az okostelefon mindig feltöltve legyen és készen álljon az útra.

Márka: Vention
Modell: KCEH0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett