Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576253519 Márka: Hurtel

Aurora Case tok Samsung Galaxy A13 5G Neon Gel Cover Kék


Cikkszám: AURORA CASE Sam A13 BLUE | EAN/Vonalkód: 9145576253519 | Márka: Hurtel

Aurora Case tok Samsung Galaxy A13 5G Neon Gel Cover Kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Aurora case - borító irizáló fedőlappal Olyan masszív tokot keresel, amely nem túl feltűnő, így nem zavarja meg a készülék gyárilag kialakított megjelenését? Válaszd az Aurora Case sorozatot - egy minimalista tokot nagy teljesítménnyel. Finom színe és enyhén megemelt szélei díszítik és egyben védik a készüléket - beleértve a lencsét is. A tok rugalmas, átlátszó alapból áll, amely befedi a készüléket, és egy merev, irizáló fedőlapból. Specifikáció: - Modell: Aurora Case
- Anyag: TPU
- Szín: Arany
Az Aurora Case átlátszó tok legfontosabb előnyei: - Minimalista dizájn - szükségtelen kiegészítők nélküli, csak finom mintával rendelkező tok. Mindez univerzális kiegészítővé teszi bármilyen alkalomra.
- Tökéletes illeszkedés - nem csúszik és pontosan illeszkedik a készülék felületéhez. Ennek eredményeként a borítás védett a kis szennyeződésekkel szemben.
- Robusztus védelem - ezzel a tokkal biztonságban van az okostelefonod. Nem kell attól tartanod, hogy megreped vagy megkarcolódik.
- Kényelmes használat - a tok sima anyaga biztonságosan fekszik a kézben, növelve a munkakényelmet.
- Emelt szélek - lehetővé teszik, hogy a telefont bármilyen felületre laposan helyezd. Nem kockáztatod a karcolásokat vagy egyéb sérüléseket, beleértve a kamera lencsét is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett