Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002650106 Márka: Mcdodo

Audio Adapter Mcdodo CA-5010 Lightning-Mini Jack 3,5mm 0,11m


Cikkszám: CA-5010 | EAN/Vonalkód: 6921002650106 | Márka: Mcdodo

Audio Adapter Mcdodo CA-5010 Lightning-Mini Jack 3,5mm 0,11m


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Lightning-Mini Jack (aljzat) 3,5mm Audio Adapter Mcdodo CA-5010 0,11m

Kiváló megoldást keres, hogy minden helyzetben élvezhesse a magas minőségű hangzást? Ismerje meg a Mcdodo Lightning-Mini Jack Audio Adapterét. Ez a kompakt, 11 cm hosszú eszköz arra lett tervezve, hogy bárhol is tartózkodik, a legjobb hangzást biztosítsa. Nézze meg, mit kínál ez az adapter!

Sokoldalú kompatibilitás
A Mcdodo audio adapter sokoldalú segítő, amely támogatja a DC3.5mm audio eszközök csatlakoztatását. Így könnyedén csatlakoztathatja kedvenc fejhallgatóját, hangszóróját vagy mikrofonját Apple eszközéhez. Ideális a magas minőségű zene szerelmeseinek.

Kiemelkedő hangfelbontás
A Mcdodo adapter fejlett digitális hang dekódoló áramköre biztosítja, hogy soha nem tapasztalt hangfelbontással élvezhesse a zenét. Minden hangjegy, minden zenei részlet tökéletesen visszaadásra kerül, lehetővé téve, hogy kedvenc dalaiban a legapróbb árnyalatokat is hallhassa.

Használati kényelem
A Mcdodo olyan adaptert hozott létre, amely rendkívül könnyen használható. Egyszerűen csatlakoztassa eszközéhez, és az azonnal működni kezd. Ez egy "plug and play" megoldás, amely elkerüli a beállítási problémákat, és élvezetessé teszi a hangzást. Ez az adapter nem csak zenelejátszásra szolgál. Hívástámogatásával szabadon telefonálhat a csatlakoztatott fejhallgatóval vagy mikrofonnal. Ez egy kényelmes megoldás, amely jól működik mind a munka, mind a baráti beszélgetések során.

Robusztus kialakítás
Az adapter háza cinkötvözetből készült, ami tartóssá és mechanikai sérülésekkel szemben ellenállóvá teszi. Továbbá, a nejlon fonott kábel még nagyobb tartósságot és gubancolódással szembeni védelmet biztosít. Nem kell aggódnia, hogy az adapter nem állja ki a mindennapi használatot.

Gyártó
Mcdodo

Modell
CA-5010

Hosszúság
11 cm

Anyag
Cinkötvözet, nejlon

Tulajdonságok
Audio továbbítás

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett