Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237176950 Márka: JOYROOM

Audio Adapter Lightning / 3.5 mm Joyroom S - Y105 (fehér)


Cikkszám: S-Y105 | EAN/Vonalkód: 6941237176950 | Márka: JOYROOM

Audio Adapter Lightning / 3.5 mm Joyroom S - Y105 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom S Lightning / 3.5mm Audio Adapter - Y105 (fehér)
Nem kell többé választanod az iPhone feltöltése és a zenehallgatás között. A Joyroom adapter kibővíti a Lightning csatlakozót, és lehetővé teszi, hogy egyszerre csatlakoztathasd a készülékedet egy 3.5 mm-es mini jack csatlakozóval és egy töltővel! A termék robusztus kialakítással rendelkezik, kompatibilis az Apple eszközökkel és támogatja a gyors töltést. A beépített dupla chip biztosítja a stabil átvitelt, így elfelejtheted a zavaró sercegéseket és interferenciákat. A minimalista dizájn miatt a termék rendkívül esztétikusnak tűnik, és belefér bármilyen zsebbe.

Több lehetőség a Joyroomal
Az adapter lehetővé teszi, hogy egyszerre csatlakoztasd a telefonodat a töltőhöz és például a fejhallgatóhoz. Így szabadon hallgathatod a zenét, miközben az iPhone-odat töltöd. A termék kompatibilis az iOS szoftverrel, és nem zavarja a fejhallgató használatát. Így szabadon telefonálhatsz vagy használhatod a hangasszisztenst.

Intelligens megoldások
A telefonod érdekében a legmagasabb minőségű megoldásokat alkalmaztuk az adapterhez. A dupla intelligens chip lehetővé teszi az interferencia-mentes működést és biztosítja, hogy a készülék stabilan töltődjön, így nem kell aggódnod az iPhone biztonsága miatt. Ráadásul az adapter kábele magas vezetőképességgel rendelkezik, és 1.5 A gyors töltést biztosít.

Teljes iOS kompatibilitás
A Joyroom adapter teljesen kompatibilis az iOS rendszerekkel, és zökkenőmentesen támogatja a töltést és az összes fejhallgató funkciót. Szabadon hallgathatsz zenét, játszhatsz játékokat vagy telefonálhatsz, miközben feltöltöd a készülékedet. Felejtsd el az inkompatibilitást jelző felugró ablakokat - a Joyroom nem hagy cserben!

Gyártó: Joyroom

Modell: S - Y105

Szín: Fehér

Névleges áram: 2 A

Kompatibilitás: Lightning csatlakozót támogató eszközök

Anyag: ABS + TPE

Funkciók: Töltés, zenehallgatás, hívások kezelése, hangasszisztens támogatás, U shield, USB-KEY

Súly: 8 g

Méretek: 112 x 30 x 6 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett