Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250227025 Márka: Audi

Audi szintetikus bőrtok MagSafe-val iPhone 15 Pro Max-hez - barna tok


Cikkszám: AUDI000126-0 | EAN/Vonalkód: 6955250227025 | Márka: Audi

Audi szintetikus bőrtok MagSafe-val iPhone 15 Pro Max-hez - barna tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi szintetikus bőrtok MagSafe kollekció Perfection in even the smallest detail. Elite look. Luxus, stílus és lenyűgöző funkcionalitás. Ezek mind megtalálhatók az elit német autógyártó óriás, az Audi szinte minden termékében. Érezze az Audi tökéletességét, hangsúlyozza egyedi stílusát, és fedezze fel iPhone-jának védelmének egy új dimenzióját.

Tökéletesség az anyagokban Ennek a lenyűgöző kollekciónak az egyedisége a legmagasabb minőségű anyagokból készült. Érintse meg a luxust az ultra-puha ökobőr révén, és érezze a tok használatának kivételes kényelmét. A gyártás során használt termopoliuretán tökéletesen védi a készüléket a károsodástól, és egyidejűleg erősíti a telefon oldalait és hátát.

Jellemző részletek Ennek a toknak köszönhetően mindig lenyűgözi majd környezetét kifinomult stílusával. A kollekció jellegzetes jellemzője az érdekes öltések, amelyeket a legújabb Audi e-Tron GT belső terében is megtalálhatóak. Az öltések dinamikus és exkluzív jelleget sugároznak - tökéletesen tükrözik a jármű sportos jellegét. Az egész kiegészül az AUDI márka jellegzetes logójával, amely elegáns jelleget kölcsönöznek a burkolatoknak.

Nagyon egyszerű összeszerelés A tok telepítése a telefonra rendkívül egyszerű, és a tok maga olyan vékony, hogy nem vastagítja jelentősen a készüléket és nem befolyásolja a használatát. A kollekció tokjai minden szükséges kivágással rendelkeznek a portok és interfészek számára, valamint integrált gombfedelekkel a telefon oldalán.

Töltés vezeték nélkül! A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak biztosítja a MagSafe vezeték nélküli töltő kompatibilitását, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltés folyamán, kiküszöbölve a potenciális elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat.

Műszaki adatok Típus Keménytok Anyag TPU/Öko-bőr Szín Barna Kompatibilitás iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett