Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250226974 Márka: Audi

Audi szintetikus bőrtok MagSafe technológiával iPhone 14 Pro-hoz - barna


Cikkszám: AUDI000121-0 | EAN/Vonalkód: 6955250226974 | Márka: Audi

Audi szintetikus bőrtok MagSafe technológiával iPhone 14 Pro-hoz - barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi szintetikus bőr MagSafe kollekció

Tökéletesség a legapróbb részletekben is. Elit megjelenés. Luxus, stílus és lenyűgöző funkcionalitás. Mindezek a tulajdonságok megtalálhatók szinte minden termékben a német autóipari óriás, az Audi kínálatában. Érezze az Audi tökéletességét, hangsúlyozza egyedi stílusát és fedezze fel az iPhone új dimenzióját jelentő védelmét.

Anyagok tökéletessége
Ennek a lenyűgöző kollekciónak az egyedisége a legmagasabb minőségű anyagoknak köszönhető. Érintse meg a luxust az ultra-puha, környezetbarát bőr révén, és érezze a tok kivételes használati kényelmét. Az elkészítés során használt termopoliretán tökéletesen védi a készüléket a sérülésektől, miközben erősíti a telefon oldalait és hátlapját.

Jellegzetes részletek
Ennek a toknak köszönhetően mindig felkelti a figyelmet kifinomult stílusával. A kollekció jellegzetes varrása az legújabb Audi e-Tron GT belső varrásaira emlékeztet. A varrások dinamikus és exkluzív karaktert sugároznak - tökéletesen tükrözve a jármű sportos jellegét. Az egész megjelenést az AUDI márka jellegzetes logója egészíti ki, amely elegáns karaktert kölcsönöz a tokoknak.

Nagyon egyszerű összeszerelés
A tok telefonra történő felhelyezése rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem növeli jelentősen a készülék vastagságát, és nem befolyásolja annak használatát. A kollekció tokjai rendelkeznek az összes szükséges kivágással a csatlakozók és interfészek számára, valamint beépített gombfedelekkel vannak ellátva a telefon oldalán.

Vezeték nélküli töltés!
A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, megszüntetve a potenciális elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat.

Műszaki adatok
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/környezetbarát bőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett