Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250226912 Márka: Audi

Audi szintetikus bőrtok MagSafe kompatibilis iPhone 14 Pro-hoz - piros


Cikkszám: AUDI000113-0 | EAN/Vonalkód: 6955250226912 | Márka: Audi

Audi szintetikus bőrtok MagSafe kompatibilis iPhone 14 Pro-hoz - piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi szintetikus bőr MagSafe kollekció

Tökéletesség a legapróbb részletekig. Elit megjelenés. Luxus, stílus és lenyűgöző funkcionalitás. Mindegyik jellemző megtalálható szinte minden termékben az elit német autóipari óriás, az Audi kínálatában. Érezd az Audi tökéletességét, hangsúlyozd egyedi stílusodat és fedezd fel az iPhone készüléked új védelmi dimenzióját.

Anyagok tökéletessége
A legmagasabb minőségű anyagok teszik ezt a csodálatos kollekciót egyedivé. Érintsd meg a luxust az ultrapuha ökológiai bőrnek köszönhetően, és érezd a tok használatának kivételes kényelmét. A gyártás során használt termopoliuretán tökéletesen védi a készüléket a sérülésektől, miközben erősíti a telefon oldalait és hátulját.

Jellegzetes részletek
Ezzel a tokkal mindig felhívod magadra a figyelmet kifinomult stílusoddal. Ennek a kollekciónak jellemző vonása az érdekes varrás, amely megtalálható az új Audi e-Tron GT belsejében. A varrás dinamikus és exkluzív karaktert sugároz - tökéletesen tükrözi ennek a járműnek a sportos jellegét. Az egészet kiegészíti a jellegzetes AUDI márka logója, amely elegáns karaktert kölcsönöz a tokoknak.

Nagyon egyszerű összeszerelés
A tok felhelyezése a telefonra rendkívül egyszerű, és maga a tok annyira vékony, hogy nem vastagítja jelentősen a készüléket, és nem befolyásolja annak használatát. A kollekció tokjai rendelkeznek az összes szükséges kivágással a portok és interfészek számára, valamint integrált gombfedőkkel is a telefon oldalán.

Vezeték nélküli töltés!
A tok belsejében elrejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, ami gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy töltésmegszakadásokat.

Műszaki adatok:
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Piros
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett