Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250227001 Márka: Audi

Audi szintetikus bőrtok MagSafe funkcióval iPhone 15 Pro-hoz - barna


Cikkszám: AUDI000125-0 | EAN/Vonalkód: 6955250227001 | Márka: Audi

Audi szintetikus bőrtok MagSafe funkcióval iPhone 15 Pro-hoz - barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi szintetikus bőr MagSafe Kollekció
Tökéletesség a legapróbb részletekig. Elit megjelenés, luxus, stílus és lenyűgöző funkcionalitás. Minden egyes ilyen tulajdonság az elit német autóipari óriás, az Audi szinte minden termékében megtalálható. Érezd az Audi tökéletességét, hangsúlyozd egyedi stílusodat, és fedezd fel a védelem új dimenzióját iPhone-od számára.

Anyagok tökéletessége
Ennek a csodálatos kollekciónak az egyedisége a legmagasabb minőségű anyagokból fakad. Érintsd meg a luxust az ultra-puha ökológiai bőrnek köszönhetően, és érezd meg a tok használatának rendkívüli kényelmét. A gyártás során használt termopoliuretán tökéletes védelmet nyújt a készüléknek a sérülések ellen, miközben erősíti a telefon oldalait és hátoldalát.

Jellegzetes részletek
Ezzel a tokkal mindig felhívod magadra a figyelmet kifinomult stílusoddal. A kollekció jellegzetes vonása az érdekes varrás, amely a legújabb Audi e-Tron GT belsejében is megtalálható. A varrás dinamikus és exkluzív karaktert sugároz, tökéletesen tükrözve a jármű sportos jellegét. Az egészet az Audi márkára jellemző logó teszi teljessé, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a toknak.

Nagyon egyszerű felhelyezés
A tok felhelyezése a telefonra rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem növeli jelentősen a készülék vastagságát, és nem befolyásolja használatát. A kollekció tokjai minden szükséges kivágással rendelkeznek a portok és interfészek számára, valamint integrált gombfedésekkel is el vannak látva a telefon oldalán.

Tölts vezeték nélkül!
A tok belsejében rejtett mágnesgyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat.

Műszaki adatok
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/Ökobőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett