Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250226929 Márka: Audi

Audi Szintetikus Bőrtok MagSafe funkcióval iPhone 14 Pro Max - piros tok


Cikkszám: AUDI000114-0 | EAN/Vonalkód: 6955250226929 | Márka: Audi

Audi Szintetikus Bőrtok MagSafe funkcióval iPhone 14 Pro Max - piros tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi Szintetikus Bőr MagSafe Kollekció
Tökéletesség a legkisebb részletekben is. Elit megjelenés. Luxus, stílus és lenyűgöző funkcionalitás. Ezek a jellemzők szinte minden termékben megtalálhatóak az elit német autóipari óriásnál - Audi. Érezze az Audi tökéletességét, hangsúlyozza egyedi stílusát, és fedezze fel iPhone-jának új dimenziójú védelmét.

Anyagok tökéletessége
Ez a fantasztikus kollekció a legmagasabb minőségű anyagokból készült. Érezze a luxust az ultra-puha ökológiai bőrnek köszönhetően, és tapasztalja meg a tok használatának kivételes kényelmét. A gyártás során használt termopoliuretán tökéletesen védi a készüléket a károsodástól, miközben erősíti a telefon oldalait és hátlapját.

Jellegzetes részletek
Ezzel a tokkal mindig felhívja magára a figyelmet kifinomult stílusával. Ennek a kollekciónak a jellegzetes vonása az érdekes varrás, amelyet az Audi e-Tron GT legújabb modelljének belső terében is megtalálhatunk. A varrás dinamikus és exkluzív karaktert áraszt - tökéletesen tükrözve ezen jármű sportos karakterét. Az egészet a jellegzetes AUDI márka logója egészíti ki, amely elegáns jelleget kölcsönöz a tokoknak.

Nagyon egyszerű összeszerelés
A tok felhelyezése a telefonra rendkívül egyszerű, és maga a tok annyira vékony, hogy nem vastagítja jelentősen a készüléket, és nem befolyásolja annak használatát. A tokok ebben a kollekcióban minden szükséges kivágással rendelkeznek a portok és interfészek számára, és integrált gombvédőket is tartalmaznak a telefon oldalán.

Töltés vezeték nélkül!
A tokban rejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja a készülék stabilitását a töltési folyamat során, kiküszöbölve a lehetséges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat.

Műszaki adatok
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Piros
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett