Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250226851 Márka: Audi

Audi szintetikus bőrtok MagSafe funkcióval iPhone 14 Pro-hoz - fekete


Cikkszám: AUDI000105-0 | EAN/Vonalkód: 6955250226851 | Márka: Audi

Audi szintetikus bőrtok MagSafe funkcióval iPhone 14 Pro-hoz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi szintetikus bőr MagSafe kollekció Tökéletesség a legapróbb részletekben is. Elit megjelenés. Luxus, stílus és lenyűgöző funkcionalitás. Mindegyik tulajdonság megtalálható az elit német autóipari óriás - Audi - szinte minden termékében. Érezd az Audi tökéletességét, hangsúlyozd egyedi stílusodat, és fedezz fel egy új dimenziót az iPhone-od védelmében.

Anyagok tökéletessége Ennek a lenyűgöző kollekciónak az egyedisége a legmagasabb minőségű anyagokból készült. Tapintsd meg a luxust az ultra-puha ökológiai bőrnek köszönhetően, és érezd a tok kivételes kényelmét. A gyártás során felhasznált termopoliuretán tökéletesen védi a készüléket a sérülésektől, miközben erősíti a telefon oldalait és hátát.

Jellegzetes részletek Ezzel a tokkal mindig felhívod magadra a figyelmet kifinomult stílusoddal. Ennek a kollekciónak a jellegzetességei az érdekes varrások, amelyek az Audi legújabb e-Tron GT modelljének belső terében is megtalálhatók. A varrások dinamikus és exkluzív karaktert árasztanak - tökéletesen tükrözve a jármű sportos jellegét. Az egész megjelenést az Audi jellegzetes logója egészíti ki, amely elegáns karaktert kölcsönöz a tokoknak.

Nagyon egyszerű összeszerelés A telefon tokba helyezése rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem vastagítja jelentősen a készüléket, és nem befolyásolja annak használatát. Ennek a kollekciónak a tokjai minden szükséges kivágással rendelkeznek a portok és interfészek számára, és integrált gombfedőkkel vannak ellátva a telefon oldalán.

Vezeték nélküli töltés! A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem gondoskodik arról is, hogy a készülék töltés közben stabil maradjon, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy töltési megszakadásokat.

Műszaki adatok Típus: Keménytok Anyag: TPU/Eco-bőr Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett