Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250226943 Márka: Audi

Audi szintetikus bőrtok MagSafe-fel iPhone 15 Pro-hoz - piros tok


Cikkszám: AUDI000117-0 | EAN/Vonalkód: 6955250226943 | Márka: Audi

Audi szintetikus bőrtok MagSafe-fel iPhone 15 Pro-hoz - piros tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi szintetikus bőr MagSafe kollekció Tökéletes részletekben is. Elit megjelenés. Luxus, stílus és lenyűgöző funkcionalitás. Ezek a jellemzők szinte minden termékben megtalálhatók az elit német autóipari óriás, az Audi kínálatában. Érezd az Audi tökéletességét, hangsúlyozd egyedi stílusodat, és fedezd fel az iPhone-od új védelmi dimenzióját.

Anyagok tökéletessége Ennek a csodálatos kollekciónak az egyedisége a legmagasabb minőségű anyagokból készül. Érintsd meg a luxust az ultra-puha ökobőrrel, és érezd ennek a tok használatának rendkívüli kényelmét. A gyártás során használt termopoliuretán tökéletesen védi a készüléket a sérülésekkel szemben, és egyúttal erősíti a telefon oldalait és hátulját.

Jellegzetes részletek Ezzel a tokkal mindig felhívod magadra a figyelmet kifinomult stílusoddal. Ennek a kollekciónak jellegzetes elemei az érdekes varrások, amelyeket az új Audi e-Tron GT belsejében is megtalálhatsz. A varrások dinamikus és exkluzív karaktert sugároznak, tökéletesen tükrözve ennek a járműnek a sportos jellegét. Az egészet a jellegzetes AUDI márkalogó egészíti ki, amely elegáns jelleget kölcsönöz a tokoknak.

Nagyon egyszerű összeszerelés A tok felhelyezése a telefonra rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem vastagítja jelentősen a készüléket és nem befolyásolja annak használatát. Ennek a kollekciónak a tokjai minden szükséges kivágással rendelkeznek a portokhoz és interfészekhez, valamint integrált gombvédőkkel a telefon oldalán.

Vezeték nélküli töltés! A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, amely gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat.

Műszaki adatok Típus Kemény tok Anyag TPU/Ökobőr Szín Piros Kompatibilitás iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett