Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250227018 Márka: Audi

Audi szintetikus bőr tok MagSafe támogatással iPhone 15 Plus / 14 Plus - Barna


Cikkszám: AUDI000124-0 | EAN/Vonalkód: 6955250227018 | Márka: Audi

Audi szintetikus bőr tok MagSafe támogatással iPhone 15 Plus / 14 Plus - Barna


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi szintetikus bőr MagSafe kollekció. Tökéletesség még a legapróbb részletekben is. Elit megjelenés. Luxus, stílus és lenyűgöző funkcionalitás. Ezeket a tulajdonságokat szinte minden termékben megtalálhatjuk a német autóipari óriás - Audi - kínálatában. Érezd a tökéletességet az Audi termékeiben, hangsúlyozd egyedi stílusodat, és fedezd fel az új dimenzióját az iPhone védelmének.

Anyagok tökéletessége. Ennek a csodálatos kollekciónak a különlegességét a legmagasabb minőségű anyagok adják. Érezd a luxust az ultrapuha öko-bőrnek köszönhetően, és tapasztald meg a tok használatának rendkívüli kényelmét. A gyártás során használt termoplasztikus poliuretán tökéletesen védi a készüléket a sérülésektől, miközben erősíti a telefon oldalát és hátát.

Jellegzetes részletek. Ezzel a tokkal mindig felkeltheted a figyelmet kifinomult stílusoddal. Ennek a kollekciónak a jellegzetes vonása az érdekes varrás, amely az új Audi e-Tron GT belső terében is megtalálható. A varrás dinamikus és exkluzív karaktert sugároz, tökéletesen tükrözve e jármű sportos jellegét. Az egészet kiegészíti az AUDI márka jellegzetes logója, amely elegáns karaktert kölcsönöz a tokoknak.

Nagyon egyszerű összeillesztés. A tok felhelyezése a telefonra rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem vastagítja jelentősen a készüléket, és a használatot sem befolyásolja. A kollekció tokjai rendelkeznek a portok és interfészek számára szükséges összes kivágással, valamint integrált gombfedőkkel az oldalsó gombok számára.

Vezeték nélküli töltés! A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nem csak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, amely gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, hanem biztosítja azt is, hogy a készülék stabil maradjon a töltés során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat.

Műszaki adatok:
Típus: Kemény tok
Anyaga: TPU / Öko-bőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett