Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250226905 Márka: Audi

Audi Szintetikus bőr tok MagSafe-fel iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: AUDI000110-0 | EAN/Vonalkód: 6955250226905 | Márka: Audi

Audi Szintetikus bőr tok MagSafe-fel iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi Szintetikus Bőr MagSafe Kollekció

Tökéletesség a legapróbb részletekig. Elit megjelenés. Luxus, stílus és elképesztő funkcionalitás. Ezek mind megtalálhatók szinte minden termékben az elit német autóipari óriás, az Audi kínálatában. Érezze az Audi tökéletességét, hangsúlyozza egyedi stílusát, és fedezze fel az iPhone új dimenzióját.

Anyagok tökéletessége

Ez a csodálatos kollekció a legmagasabb minőségű anyagokból készült. Érintse meg a luxust az ultra-puha ökológiai bőrön keresztül, és érezze a tok kivételes kényelmét. A gyártás során használt termopoliuretán tökéletesen védi a készüléket a sérülésektől, miközben erősíti a telefon oldalait és hátulját.

Jellemző részletek

Ennek a toknak köszönhetően mindig felhívja magára a figyelmet kifinomult stílusával. Ezen kollekció jellegzetességei az érdekes varrások, amelyek megtalálhatók a legújabb Audi e-Tron GT belsejében is. A varrások dinamikus és exkluzív karaktert sugároznak - tökéletesen tükrözve ennek a járműnek a sportos jellegét. Az egészet kiegészíti az AUDI márka jellegzetes logója, amely elegáns karaktert kölcsönöz a tokoknak.

Nagyon egyszerű összeszerelés

A tok telefonra történő felszerelése rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem növeli jelentősen a készülék vastagságát és nem befolyásolja annak használatát. Ennek a kollekciónak a tokjai rendelkeznek minden szükséges kivágással a portok és interfészek számára, valamint integrált gombborítókkal a telefon oldalán.

Vezeték nélküli töltés!

A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak kompatibilitást garantál a MagSafe vezeték nélküli töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat.

Műszaki adatok

Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kategória: iPhone 15 Pro Max tokok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett