Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250226868 Márka: Audi

Audi szintetikus bőr tok MagSafe-fel iPhone 14 Pro Max - fekete


Cikkszám: AUDI000106-0 | EAN/Vonalkód: 6955250226868 | Márka: Audi

Audi szintetikus bőr tok MagSafe-fel iPhone 14 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi szintetikus bőr MagSafe gyűjtemény Tökéletesség a legapróbb részletekig. Elit megjelenés. Luxus, stílus és lenyűgöző funkcionalitás. Mindezek a tulajdonságok szinte minden termékben megtalálhatók az elit német autóipari óriás, az Audi terméksorozatában. Érezd az Audi tökéletességét, hangsúlyozd ki az egyedi stílusodat, és fedezd fel az iPhone-od új dimenziójú védelmét.

Anyagok tökéletessége A csodálatos gyűjtemény egyedisége a legmagasabb minőségű anyagokból készült. Tapintsd meg a luxust az ultra-puha ökológiai bőrnek köszönhetően, és élvezd a tok használatának kivételes kényelmét. A gyártás során használt termoplasztikus poliuretán tökéletesen védi az eszközt a sérülésektől, ugyanakkor megerősíti a telefon oldalait és hátlapját.

Jellegzetes részletek Ezzel a tokkal mindig felhívod magadra a figyelmet kifinomult stílusoddal. Ennek a gyűjteménynek jellemző tulajdonsága a legújabb Audi e-Tron GT belső terében megtalálható érdekes varrások. A varrások dinamikus és exkluzív jelleget sugároznak - tökéletesen tükrözve ennek a járműnek a sportos karakterét. Az egész kiegészül a jellegzetes AUDI logóval, amely elegáns jelleget kölcsönöz a toknak.

Nagyon egyszerű összeszerelés A tok felhelyezése a telefonra rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem növeli jelentősen a készülék vastagságát, illetve nem befolyásolja a használatot. A gyűjteményből származó tokok minden szükséges kivágással rendelkeznek a portokhoz és interfészekhez, emellett integrált gombfedőkkel vannak ellátva a telefon oldalán.

Töltés vezeték nélkül! A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nem csak kompatibilitást biztosít a MagSafe vezeték nélküli töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem garantálja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, megszüntetve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat.

Műszaki adatok Típus: Kemény tok Anyaga: TPU/Öko-bőr Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett