Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250226950 Márka: Audi

Audi Synthetic Leather tok MagSafe-fel iPhone 15 Plus / 14 Plus - Piros


Cikkszám: AUDI000116-0 | EAN/Vonalkód: 6955250226950 | Márka: Audi

Audi Synthetic Leather tok MagSafe-fel iPhone 15 Plus / 14 Plus - Piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Audi Synthetic Leather MagSafe Kollekció
Tökéletesség a legapróbb részletekig. Elit megjelenés. Luxus, stílus és lenyűgöző funkcionalitás. Mindezek a tulajdonságok megtalálhatók szinte minden termékében a német autóipari óriásnak - Audinak. Érezd az Audi tökéletességét, hangsúlyozd egyedi stílusodat és fedezd fel a védelem új dimenzióját iPhone-od számára.

Anyagok tökéletessége
Ez a lenyűgöző kollekció a legmagasabb minőségű anyagokból készült. Érintsd meg a luxust az ultra-puha ökológiai bőrnek köszönhetően és érezd a tok használatának kivételes kényelmét. A gyártás során felhasznált termopoliuretán tökéletesen védi a készüléket a sérülésektől, miközben meg is erősíti a telefon oldalait és hátlapját.

Jellegzetes részletek
Ezzel a tokkal mindig felhívod magadra a figyelmet kifinomult stílusoddal. E kollekció jellegzetességei a legújabb Audi e-Tron GT belső terében megtalálható érdekes varrások. A varrások dinamikus és exkluzív jelleget sugároznak - tökéletesen tükrözve ezen jármű sportos karakterét. Az egészet a jellegzetes AUDI márka logó egészíti ki, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a tokoknak.

Nagyon egyszerű összeszerelés
A telefontok felhelyezése rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem jelentős mértékben vastagítja a készüléket és nem befolyásolja annak használatát. E kollekció tokjai minden szükséges kivágással rendelkeznek a portok és interfészek számára, és integrált gombfedőkkel is rendelkeznek a telefon oldalán.

Vezeték nélküli töltés!
A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nem csak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, ezzel lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék töltés közben stabil maradjon, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat.

Műszaki adatok
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Piros
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett