Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250227186 Márka: Audi

Audi IML MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - kék


Cikkszám: AUDI000062-0 | EAN/Vonalkód: 6955250227186 | Márka: Audi

Audi IML MagSafe tok iPhone 15 Pro Max - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AUDI IML MagSafe Tok
Az elegáns védőtok kollekció iPhoneokhoz a német autóipari óriás - az elit márka Audi - együttműködésével készült. Ez a minimalista tok a hihetetlen funkcionalitás és az elit megjelenés tökéletes kombinációja, miközben maximális védelmet nyújt a készüléknek.

Vonzz figyelmet a tok szokatlan megjelenésével
A kollekció jellegzetes tulajdonsága egy minta, amely sok összekapcsolt hatszöget ábrázol - ez a motívum gyakran megtalálható az Audi autók belső kárpitozásában és a legújabb járművek hűtőrácsán. Egy további díszítés az Audi márka logója, amely hangsúlyozza a termék elitizmusát és hitelességét. A grafikák az IMD (In-Mould-Decoration) technológiával kerültek a tokokra - forró bélyegzéssel nyomták a tok felületére, majd egy finom TPU réteggel borították be, ami ellenállóvá teszi őket a kopással szemben és hosszabb ideig megőrzi hibátlan megjelenésüket.

Ennek a kollekciónak egy további díszítése a tok finoman hullámos oldalai - ezek nem csak a tok megjelenését gazdagítják, hanem mindenekelőtt még kényelmesebbé és kellemesebbé teszik a tok használatát - az egyenetlen felület miatt a tok biztosan fekszik a kezedben.

A legjobb minőségű anyagok
A minimalista tokok gyártásához a legjobb minőségű anyagokat használták. Az IML MagSafe kollekció minden tokja kiváló minőségű, tartós, kopásálló műanyagból készült. A tok két elemből áll - egy erős és kemény polikarbonátból (PC) készült hátlapból és rugalmas termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült oldalrészekből. Ennek a kombinációnak köszönhetően a tok védelmet nyújt a sérülésekkel szemben és rendkívül könnyen telepíthető. Az enyhén kiemelkedő külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamerálencse körüli kiemelkedő élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

Felejtsd el a nehézkes tok-összeszerelést! A tok telepítése a telefonra rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem vastagítja jelentősen a készüléket és nem befolyásolja annak használatát. Ennek a kollekciónak a tokjai rendelkeznek minden szükséges kivágással a portok és interfészek számára, valamint beépített gombfedőkkel a telefon oldalán. Az enyhén kiemelkedő élek megvédik a képernyőt és kamerálencsét a karcolásoktól vagy törésektől.

Tölts vezeték nélkül!
A tok belsejében rejtett mágneses gyűrű nemcsak garantálja a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja azt is, hogy a készülék stabil maradjon a töltés során, kiküszöbölve a potenciális elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé válik, hanem egy funkcionális eszközzé is a mindennapi használatra.

Termék az AUDI márka licencével gyártva.
Műszaki adatok
Kollekció IML MagSafe
Típus Hardcase
Anyag PU/PC
Szín Kék
Kompatibilitás iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett