Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250227162 Márka: Audi

Audi IML MagSafe tok iPhone 15 Pro - kék


Cikkszám: AUDI000061-0 | EAN/Vonalkód: 6955250227162 | Márka: Audi

Audi IML MagSafe tok iPhone 15 Pro - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AUDI IML MagSafe tok

Az iPhone-ok védőtokjainak divatos kollekciója a német autóipari óriással – az elit márkával, az Audi-val – együttműködésben készült. Ez a minimalista tok az elképesztő funkcionalitás és az elit megjelenés tökéletes kombinációja, miközben maximális védelmet biztosít az eszközöd számára.

Vonzza a figyelmet a tok szokatlan megjelenésével

Ennek a kollekciónak a jellegzetessége a sok összekapcsolt hatszöget ábrázoló minta – ezt a motívumot gyakran megtalálhatjuk az Audi autók belső kárpit elemein, valamint a legújabb járművek hűtőrácsán. További dekoráció az Audi márka logója, amely az elitizmust és a termék hitelességét hangsúlyozza. A grafikát IMD (In-Mould-Decoration) technológiával alkalmazták a tokokra – a felületre forrón belepréselték, majd egy finom TPU réteggel bevonták, ami ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, és hosszabb ideig megőrzi hibátlan megjelenésüket.

A tok enyhén hullámos oldala további díszítőelem, mely nem csak a tok megjelenését változatossá teszi, de használatát is kényelmesebbé és kellemesebbé – az egyenetlen felületnek köszönhetően a tok biztonságosan illeszkedik a kézbe.

Csúcsminőségű anyagok

A minimalista tokok vonalának gyártásához a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Az IML MagSafe kollekció minden egyes tokja kiváló minőségű, tartós, kopásálló műanyagból készült. A tok két elemből áll – egy erős és kemény polikarbonát (PC) hátlapból és rugalmas termoplasztikus poliuretán (TPU) oldalakból. Ennek a kombinációnak köszönhetően a tok védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, és rendkívül könnyen telepíthető. A kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Felejtsd el a nehéz tok felhelyezést!

A telefonra történő tok felhelyezése rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem vastagítja jelentősen az eszközt, és nem befolyásolja annak használatát. Ennek a kollekciónak a tokjai minden szükséges kivágást tartalmaznak a portok és interfészek számára, valamint integrált gombfedőkkel rendelkeznek a telefon oldalain. A kissé megemelt élek védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól vagy töréstől.

Vezeték nélküli töltés!

A tok belsejében elrejtett mágneses gyűrű nem csak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást biztosítja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem garantálja, hogy az eszköz stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy energia-megszakításokat. Ennek köszönhetően a tok nem csak esztétikai kiegészítő, hanem funkcionális eszköz is a mindennapi használatra.

Termék az AUDI márka licencével gyártva.

Műszaki adatok

Kollekció: IML MagSafe

Típus: Hardcase

Anyag: PU/PC

Szín: Kék

Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6,1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett