Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250227179 Márka: Audi

Audi IML MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - kék


Cikkszám: AUDI000060-0 | EAN/Vonalkód: 6955250227179 | Márka: Audi

Audi IML MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AUDI IML MagSafe tok

A védőtokok divatos kollekciója az iPhone készülékekhez a német autós óriás - az elit márka Audi - együttműködésével készült. Ez a minimalista tok a hihetetlen funkcionalitás és az elit megjelenés tökéletes kombinációja, miközben maximális védelmet nyújt készülékének.

Vonzó megjelenés különleges megjelenéssel

Ennek a kollekciónak jellegzetes vonása a sok összekapcsolt hatszöget ábrázoló minta – ezt a motívumot gyakran megtalálhatjuk az Audi autók belső kárpit elemein és az újabb járművek hűtőrácsán. További díszítés az Audi márka logója, amely hangsúlyozza a termék elitizmusát és hitelességét. A grafikákat IMD (In-Mould-Decoration) technológiával vitték fel a tokokra – forró préseléssel a tok felületére nyomták őket, majd egy finom TPU réteggel vonták be, ami ellenállóvá teszi őket a kopással szemben és hosszabb ideig megőrzi hibátlan kinézetüket.

A tok enyhén hullámos oldalai további díszítést adnak ennek a kollekciónak – nem csak a tok megjelenését gazdagítják, hanem mindenekelőtt kényelmessé és kellemesebbé teszik a tok használatát – az egyenetlen felületnek köszönhetően a tok biztosan illik a kézbe.

A legjobb minőségű anyagok

A minimalista tokok kollekciójának gyártása során a legjobb minőségű anyagokat használták fel. Az IML MagSafe kollekció minden darabja kiváló minőségű, tartós, kopásálló műanyagból készült. A tok két elemből áll – egy erős és kemény polikarbonátból (PC) készült hátlapból, valamint rugalmas termoplasztikus poliuretán (TPU) oldalból. Ennek a kombinációnak köszönhetően a tok védelmet nyújt a sérülésekkel szemben és rendkívül könnyen felhelyezhető.

Kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolástól. Felejtse el a nehézkes tok szerelést! A tok felhelyezése a telefonra rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem növeli jelentősen a készülék vastagságát, és nem befolyásolja annak használatát. Ennek a kollekciónak a tokjain minden szükséges nyílás megtalálható a portokhoz és interfészekhez, és integrált gombfedőkkel is rendelkeznek a telefon oldalán.

Vezeték nélküli töltés!

A tok belsejében rejtett mágnesgyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem azt is biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikus kiegészítővé, hanem a mindennapi használat funkcionális eszközévé is válik.

A terméket az AUDI márka licencével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: IML MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: PU/PC
Szín: Kék
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7''

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett