Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250227391 Márka: Audi

Audi IML Big Logo MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - kék


Cikkszám: AUDI000084-0 | EAN/Vonalkód: 6955250227391 | Márka: Audi

Audi IML Big Logo MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AUDI IML Big Logo MagSafe Tok
A divatos védőtokok gyűjteménye iPhone-okra a német autóipari óriással, az elit Audi márkával együttműködésben készült. Ez a minimalista tok a hihetetlen funkcionalitás és az elit megjelenés tökéletes kombinációja, miközben maximális védelmet biztosít a készülékének. Tegyen szert egy rendkívül divatos kiegészítőre iPhone-jához. A tok a szokatlan megjelenésének köszönhetően vonzza a figyelmet. Ez a gyűjtemény még a legfinomabb ízlésűeket is lenyűgözi – minden tok jellegzetessége egy finom skála motívum, amely nagyon kifejező a tok alsó részén, majd enyhén elmosódik, ahogy a tok felső része felé halad. Ennek a gyűjteménynek a fő díszítése egy nagy ezüst gyűrű, benne egy nagy Audi logóval – ez hangsúlyozza a termék elit jellegét és hitelességét, valamint a gyűjtemény funkcionalitását. A grafikákat IMD (In-Mould-Decoration) technológiával vitték fel a tokokra, a felületükre forró dombornyomással, majd egy finom TPU réteggel bevonva, ami ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így hosszabb ideig megőrzik kifogástalan megjelenésüket. Ennek a gyűjteménynek további díszítései a tok enyhén hullámos oldalai – ezek nemcsak változatossá teszik a tok megjelenését, hanem használatát is kényelmesebbé és élvezetesebbé teszik – a szabálytalan felületnek köszönhetően a tok biztonságosan illeszkedik a kézbe.

Kiváló minőségű anyagok
A minimalista tokgeneráció előállításához a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Az IML Big Logo MagSafe gyűjtemény minden egyes tokja kiváló minőségű, tartós, kopásálló műanyagból készült. A tok két elemből áll – egy erős és kemény polikarbonát (PC) hátlapból és rugalmas termoplasztikus poliuretán (TPU) oldalakból. Ennek a kombinációnak köszönhetően a tok védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, és rendkívül egyszerűen felszerelhető. A kissé megemelt külső élek védelmet nyújtanak a telefon képernyőjének a sérülésektől, míg a kamera lencséjét körülvevő megemelt külső élek védik az optikát a töréstől vagy karcolódástól. Felejtsen el a nehéz tok összeszerelést! A tok telefonra történő felszerelése rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem vastagítja jelentősen a készüléket és nem befolyásolja annak használatát. Ennek a gyűjteménynek a tokjai minden szükséges kivágással rendelkeznek a portokhoz és interfészekhez, valamint integrált gombfedőkkel az oldalán. A tok kissé megemelt élei védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolódástól vagy töréstől.

Töltse vezeték nélkül!
A tok belsejében rejtett mágnes gyűrű nemcsak a MagSafe vezeték nélküli töltővel való kompatibilitást garantálja, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem biztosítja, hogy a készülék stabilan maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve a lehetséges eltolódásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé válik, hanem egy funkcionális eszközzé is a mindennapi használatra.

Az AUDI márka engedélyével gyártott termék.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: IML Big Logo MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: PU/PC
Szín: Kék
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett