Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250227315 Márka: Audi

Audi IML Big Logo MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Cikkszám: AUDI000138-0 | EAN/Vonalkód: 6955250227315 | Márka: Audi

Audi IML Big Logo MagSafe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

AUDI IML Big Logo MagSafe tok

A divatos iPhone védőtok kollekció a német autóipari óriás - az elit Audi márka - együttműködésével készült. Ez a minimalista tok tökéletes kombinációja a hihetetlen funkcionalitásnak és az elit megjelenésnek, miközben maximális védelmet biztosít a készülékének. Kényeztesse magát egy rendkívül divatos kiegészítővel az iPhone-jához.

A tok szokatlan megjelenésével vonzza a figyelmet. Ez a kollekció még a legigényesebb ízléseket is elkápráztatja - minden tok jellegzetessége egy finom skála motívum, amely nagyon kifejező a tok alsó részén, majd enyhén elmosódik, ahogy eléri a fedél felső részét. A kollekció fő dísze egy nagy ezüst gyűrű, amelyben egy nagy Audi logó található - hangsúlyozza a termék elitizmusát és hitelességét, valamint a kollekció funkcionalitását.

A grafikákat IMD (In-Mould-Decoration) technológiával alkalmazták a tokokra - forrón domborították fel a tok felületére, majd egy finom TPU réteggel bevonták őket, amely ellenáll az kopásnak és hosszabb ideig megőrzi kifogástalan megjelenésüket. A kollekció további díszítése a tok enyhén hullámos oldala - ezek nem csak változatosítják a tok megjelenését, hanem mindenekelőtt még kényelmesebbé és kellemesebbé teszik a tok használatát - az egyenetlen felületnek köszönhetően a tok biztosan fekszik a kézben.

Csúcsminőségű anyagok

A minimalista tok vonalának gyártásához a legkiválóbb minőségű anyagokat használták. Az IML Big Logo MagSafe kollekció minden egyes tokja magas minőségű, tartós, kopásálló műanyagból készült. A tok két elemből áll - erős és kemény polikarbonát (PC) hátlapból és rugalmas termoplasztikus poliuretán (TPU) oldalakkal. E kombinációnak köszönhetően a tok védelmet nyújt a sérülések ellen, és rendkívül könnyen felszerelhető. Enyhén emelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli emelt élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

Felejtse el a nehézkes tok szerelést! A fedél telefonra helyezése rendkívül egyszerű, és maga a tok olyan vékony, hogy nem vastagítja jelentősen a készüléket, és nem befolyásolja annak használatát. A kollekció tokjai minden szükséges kivágással rendelkeznek a portok és interfészek számára, valamint integrált gombfedőkkel a telefon oldalán. Az enyhén emelt szélek védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól vagy töréstől.

Töltsön vezeték nélkül!

A tok belsejében elrejtett mágneses gyűrű nemcsak biztosítja a kompatibilitást a MagSafe vezeték nélküli töltővel, lehetővé téve a gyors és kényelmes töltést, hanem azt is biztosítja, hogy a készülék stabil maradjon a töltési folyamat során, kiküszöbölve az esetleges elmozdulásokat vagy áramkimaradásokat. Ennek köszönhetően a tok nemcsak esztétikai kiegészítővé válik, hanem a mindennapi használatra is funkcionális eszközzé.

A termék az AUDI márka engedélyével készült.

Műszaki adatok

Gyűjtemény: IML Big Logo MagSafe
Típus: Műanyag tok
Anyag: PU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett