Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6955250228039 Márka: Audi

Audi bőr pénztárca kártyatároló MagSafe mágneses állvánnyal - fekete,


Cikkszám: AUDI000131-0 | EAN/Vonalkód: 6955250228039 | Márka: Audi

Audi bőr pénztárca kártyatároló MagSafe mágneses állvánnyal - fekete,


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Audi eredeti bőr kollekció pénztárca kártyahelyes állvány tökéletességgel a legapróbb részletekben is. Elit megjelenés. Luxus, stílus és lenyűgöző funkcionalitás. Ezek a tulajdonságok szinte minden termékben megtalálhatók, amelyet a német autóipari óriás, az Audi készít. Érintsd meg és tapasztald meg az Audi csoport kiválóságát. Használd ki az új technológiák kényelmét és hangsúlyozd kifinomult stílusodat.

Anyagok tökéletessége Érezd a tehenbőr finomságát és kifinomultságát, amely kivételes kényelmet biztosít a pénztárca használata során.

Kifinomult megjelenés és jellegzetes logó Ennek a kollekciónak a jellegzetes tulajdonságai a legújabb Audi e-Tron GT belsejében található érdekes varrások. A varrások dinamikus és exkluzív karaktert sugallnak - tökéletesen tükrözve ennek a járműnek a sportos jellegét. Az egészet az AUDI márka jellegzetes logója egészíti ki, amely elegáns karaktert ad ennek a pénztárcának.

Felejtsd el a hagyományos pénztárca hordozását Növeld a telefon használatának kényelmét - észre sem veszed, amikor az életed szerves részévé válik. A pénztárca legfeljebb három fizetési kártya vagy egyéb dokumentum számára dedikált helyet biztosít.

Nagyon egyszerű összeszerelés A pénztárcát közvetlenül az iPhone hátuljára szerelik fel - a pénztárca belsejében egy mágneses MagSafe gyűrű található, amely a telefonba épített MagSafe gyűrűvel kombinálva garantálja az eszközhöz való erős tapadást. A tartozék egy MagSafe mágneses gyűrűvel ellátott védőtokra is felszerelhető.

Használd az állványt A kiegészítő nemcsak pénztárcaként, hanem állványként is funkcionál – kényelmesen használhatod a telefont ezzel a pénztárcával állványként fontos videohívások során vagy kedvenc filmjeid nézése közben.

Műszaki adatok Típus: Pénztárca Anyag: TPU/Természetes bőr Szín: Fekete Kompatibilitás: MagSafe-képes eszközök vagy MagSafe gyűrűvel ellátott tokok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett