Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362941 Márka: Hurtel

Átlátszó Tok MagSafe iPhone 16 Pro Max - átlátszó


Cikkszám: Clear Case MagSafe for iPhone 16 Pro Max | EAN/Vonalkód: 5907769362941 | Márka: Hurtel

Átlátszó Tok MagSafe iPhone 16 Pro Max - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Átlátszó Tok MagSafe támogatja az induktív töltést, így nem szükséges levenni a telefontokról a MagSafe töltő vagy a power bank használatához. A beépített erős mágnesek garantálják a telefon stabilitását töltés közben, ezzel minimalizálva a folyamat megszakadásának kockázatát. Tartós anyagokból készült, a tok kiváló védelmet nyújt a szerencsétlen esések hatásai ellen. Emellett átlátszó kialakítása lehetővé teszi, hogy megőrizze az okostelefon eredeti megjelenését, miközben védi a karcolásoktól.

Specifikáció:
- Sorozat: Átlátszó Tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- További jellemzők: MagSafe technológiával való kompatibilitás
- Szín: átlátszó

Az Átlátszó Tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Támogatja az induktív töltést: A tok mágneses gyűrűvel rendelkezik, amely kompatibilis a MagSafe-el.
- Garantálja a telefon stabilitását induktív töltés közben: Beépített mágnesek biztosítják a töltő automatikus pozicionálását a telefonhoz képest.
- Védi a telefont a szerencsétlen esések hatásai ellen: A tok tartós anyagokból, például TPU-ból és PC-ből készült.
- Megelőzi a karcolásokat a kamera lencséken: Emelt élek vannak a kamera sziget körül.
- Megőrzi a telefon eredeti színét és formáját: A tok hatékony, de láthatatlan védelmet nyújt, amely hosszú ideig átlátszó marad.

Kényelmes induktív töltés a tok eltávolítása nélkül:
A MagSafe technológiával kompatibilis mágneses gyűrűnek köszönhetően az Átlátszó Tok MagSafe megkönnyíti a telefon induktív töltését anélkül, hogy le kellene venni a tokot. Továbbá, a MagSafe támogatás magában foglalja a power bankokat és különféle kiegészítőket, például autós tartókat vagy állványokat is.

Stabilitás és biztonság töltés közben:
A beépített erős mágnesek nem csak a töltőt pozicionálják automatikusan a telefonhoz képest, hanem azt is biztosítják, hogy az eszköz ne csússzon le a töltőről. Ez különösen fontos funkció azok számára, akik gyakran használnak induktív töltést. Az Átlátszó Tok MagSafe-el nem kell aggódnia a töltési folyamat megszakadása miatt.

Telefonvédelem a legmagasabb szinten:
Tartós anyagokból készült, az Átlátszó Tok MagSafe kivételes védelmet nyújt az esések és ütések ellen. Hatékonyan elnyeli a sokkot, minimalizálva a telefon sérülésének kockázatát.

Védelem a kamera karcolások ellen:
Az Átlátszó Tok MagSafe egyik legfontosabb eleme a kamera sziget körüli emelt szerkezet. Ennek köszönhetően a lencsék védettek a karcolások ellen, még akkor is, ha a telefon kemény felületre van helyezve. Ez fontos tulajdonság, amely segít a fotók minőségének magas szinten tartásában.

Tartós átlátszóság:
Az Átlátszó Tok MagSafe nem csak védelmet nyújt, hanem lehetővé teszi az okostelefon eredeti dizájnjának megjelenítését is. Átlátszó kialakítása lehetővé teszi az eszköz színének és formájának teljes expozícióját, ami különösen értékes azok számára, akik élvezni szeretnék telefonjuk esztétikáját.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett