Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217278894

Asztali lámpa LED DL-01 vezeték nélküli fehér


Cikkszám: URZ000406 | EAN/Vonalkód: 5900217278894

Asztali lámpa LED DL-01 vezeték nélküli fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

- Két helyen állítható: Az asztali lámpa rugalmasságot biztosít a fény irányának beállításában, köszönhetően a vertikális és horizontális beállítási lehetőségeknek. Ez ideális a munkaterület precíz megvilágításához.
- Két színű fény: A lámpa lehetőséget ad, hogy beállítsuk a szoba hangulatát. Meleg, sárga fényben világíthatjuk meg a munkát vagy hideg, fehér fénnyel tudunk koncentrálni.
- Öt fokozatú fényerő szabályzás: A fény intenzitásának precíz szabályozása kézügyben van. Öt fényerő szint lehetővé teszi a fényerő igényeink szerinti beállítását.
- Két szín: Innovatív opció, amely lehetővé teszi, hogy a sárga és fehér fény egyszerre világítson. A gomb hosszabb megnyomása aktiválja ezt az egyedi világítási effektust, mely extra mélységet és karaktert ad a szobának.
- Beépített újratölthető akkumulátor: Az asztali lámpa beépített újratölthető akkumulátorral van felszerelve, így mobilis és könnyen hordozható.
- Modern dizájn: A funkcionalitás mellett a lámpa modern dizájnnal büszkélkedhet, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen iroda vagy tanulószoba belső terébe, miközben stílust és eleganciát ad.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett