Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913028179 Márka: DUX DUCIS

Armored tok iPhone 14 Pro Max-hoz kompatibilis MagSafe Dux Ducis Aimo Mag - fekete


Cikkszám: Dux Ducis Aimo Mag Apple iPhone 14 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 6934913028179 | Márka: DUX DUCIS

Armored tok iPhone 14 Pro Max-hoz kompatibilis MagSafe Dux Ducis Aimo Mag - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Aimo Mag Series iPhone 14 Pro Max tok fekete MagSafe páncél tok
Ha egy tartós tokot keresel, ami maximális védelmet nyújt az iPhone 14 Pro Max-od számára, akkor a Dux Ducis Aimo Mag a tökéletes választás. A vastag rugalmas TPU keretnek és a merev PC hátlapnak köszönhetően készüléked biztonságban lesz még a legnehezebb helyzetekben is. A kijelző és a kamera körüli emelt élek megvédik őket a sérülésektől és karcolásoktól, és az alsó részen található lyukaknak köszönhetően egy pántot vagy szalagot is rögzíthetsz rá, így a telefonodat mindig kéznél tarthatod. Legyen szó sétáról vagy terepi munkáról, a Dux Ducis Aimo Mag teljes védelmet nyújt az iPhone 14 Pro Max-od számára. A tok mágneses gyűrűvel rendelkezik, amely kompatibilis a MagSafe kiegészítőkkel. Így a telefont töltheted olyan töltőkkel, amelyek megfelelnek ennek a szabványnak. A Dux Ducis Aimo Mag tok nemcsak tökéletes védelmet nyújt, hanem stílusos kiegészítője is lesz a készülékednek. Az elegáns kialakításnak köszönhetően a tokot az ízlésednek és preferenciáidnak megfelelően alakíthatod. Nem kell többé aggódnod a telefonod mindennapi használat közbeni sérülése miatt, és biztos lehetsz benne, hogy a telefonod stílusos és divatos marad. Ha a Dux Ducis Aimo Mag tokot választod, biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb minőségű termékbe fektetsz, amely teljes körű védelmet és elegáns megjelenést biztosít okostelefonodnak.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Aimo Mag
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max
- Készülék modellek kódja:
- A2651
- A2893
- A2896
- A2895
- A2894
- Szín: fekete

A Dux Ducis Aimo Mag tok fő előnyei iPhone 14 Pro Max-hoz:
- MagSafe kompatibilis. Töltsd okostelefonodat vezeték nélkül anélkül, hogy eltávolítanád a tokot. Szabadon használhatod a mágneses kiegészítőket, mint például a powerbankot vagy a pénztárcát.
- Védelmet nyújt a készülékednek a sérülésektől és karcolásoktól. A vastag rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékony védelmet biztosít az esések és ütődések ellen.
- Az emelt élek megvédik a kijelzőt és a kamerát a karcolásoktól és sérülésektől.
- A pánt vagy szalag rögzítésére szolgáló lyukaknak köszönhetően a telefont csuklóra, nyakra vagy vállra is akaszthatod.
- Elegáns és eredeti design. A tok érdekes, modern megjelenéssel rendelkezik, amely egyedivé varázsolja a telefonodat.
- Könnyű hozzáférés minden gombhoz és porthoz. A pontosan kivágott lyukaknak köszönhetően minden telefonfunkciót szabadon használhatsz anélkül, hogy eltávolítanád a tokot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett