Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576278765 Márka: Hurtel

Armored mágneses iPhone 14 Plus MagSafe matt színes tok - fekete


Cikkszám: Color Matte Case iPhone 14 Plus Black | EAN/Vonalkód: 9145576278765 | Márka: Hurtel

Armored mágneses iPhone 14 Plus MagSafe matt színes tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Plus sorozat színes matt tok. Páncélozott tok MagSafe kompatibilitással, fekete színű. Ha egy tartós tokot keresel, amely maximális védelmet nyújt iPhone 14 Plus készülékednek, a színes matt tok a tökéletes választás. A vastag, rugalmas TPU keretnek és az erős PC hátlapnak köszönhetően a készüléked még a legnehezebb helyzetekben is biztonságban lesz. Az emelt szélek a képernyő és a kamera körül védelmet nyújtanak a sérülések és karcolások ellen, és az alsó részen található lyukaknak köszönhetően nyakba akasztó vagy pánt csatlakoztatható hozzá, így a telefonod mindig kéznél lesz. Legyen szó sétáról vagy terepen való mozgásról, a Színes Matt Tok teljes védelmet biztosít iPhone 14 Plus készülékednek. A tok mágneses gyűrűvel rendelkezik, amely kompatibilis a MagSafe kiegészítőkkel. A telefonodat vezeték nélkül töltheted olyan töltőkkel, amelyek megfelelnek ennek a szabványnak. A Színes Matt Tok nem csak tökéletes védelmet nyújt, hanem stílusos kiegészítője is a készülékednek. Az elegáns dizájn lehetővé teszi, hogy a tokot a saját ízlésedhez és preferenciáidhoz igazítsd. Nem kell többé aggódnod a telefonod mindennapi használat közbeni sérülései miatt, és biztos lehetsz benne, hogy a készüléked stílusosan és divatosan fog kinézni. Amikor a Színes Matt Tokot vásárolod, biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb minőségű termékbe fektetsz, amely teljes védelmet és elegáns megjelenést nyújt majd okostelefonodnak.

Specifikáció:
- Sorozat: Színes Matt Tok
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Készülék modellkód: A2632, A2885, A2888, A2887, A2886
- Színe: Fekete

A Színes Matt Tok kulcselőnyei iPhone 14 Plus készülékhez:
- MagSafe kompatibilis. Töltsd a telefonod vezeték nélkül anélkül, hogy levennéd a tokot. Szabadon használhatsz mágneses kiegészítőket, mint például powerbank vagy pénztárca.
- Védelem a készülékednek a sérülések és karcolások ellen. A vastag rugalmas TPU keret és az erős PC hátlap hatékonyan védi az ejtésektől és ütődésektől.
- Emelt szélek a képernyő és a kamera körül, amelyek védelmet nyújtanak ezeknek az érzékeny területeknek a karcolások és sérülések ellen.
- A telefon csuklóra, nyakra vagy vállra akasztásának lehetősége a nyakba akasztó vagy pánt rögzítésére kialakított lyukaknak köszönhetően.
- Elegáns és eredeti dizájn. A tok érdekes és modern megjelenésű, amely egyedivé teszi a telefonodat.
- Könnyű hozzáférés minden gombhoz és porthoz. A pontosan kivágott lyukaknak köszönhetően szabadon használhatod a telefon minden funkcióját anélkül, hogy levennéd a tokot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett