Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576278772 Márka: Hurtel

Armored mágneses iPhone 14 Plus MagSafe Color Matte tok - lila


Cikkszám: Color Matte Case iPhone 14 Plus Deep Purple | EAN/Vonalkód: 9145576278772 | Márka: Hurtel

Armored mágneses iPhone 14 Plus MagSafe Color Matte tok - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Plus sorozat Color Matte tok Robusztus MagSafe tok lila színben

Ha tartós tokot keresel, amely maximális védelmet nyújt az iPhone 14 Plus számára, a Color Matte tok a tökéletes választás. A masszív, rugalmas TPU keretnek és a merev PC hátlapnak köszönhetően készüléked biztonságban lesz még a legnehezebb helyzetekben is. A kijelző és a kamera körül megemelt élek védelmet nyújtanak a sérülések és karcolások ellen, és az alsó részen található lyukaknak köszönhetően pántot vagy szíjat is rögzíthetsz hozzá, így mindig kéznél lesz a telefonod. Legyen szó sétáról vagy terepmunkáról, a Color Matte tok teljes védelmet biztosít az iPhone 14 Plus számára.

A tok mágneses gyűrűvel rendelkezik, amely kompatibilis a MagSafe kiegészítőkkel. Ezzel a szabványnak megfelelő töltőkkel is töltheted telefonodat. A Color Matte tok nemcsak tökéletes védelmet nyújt, hanem stílusos kiegészítést is jelent készüléked számára. Az elegáns dizájnnak köszönhetően a tokot a saját preferenciáid és ízlésed szerint állíthatod be. Nem kell többé aggódnod a telefon mindennapi használata során történő sérülések miatt, miközben biztos lehetsz benne, hogy telefonod stílusosan és divatosan néz ki.

A Color Matte tok vásárlásával biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb minőségű termékbe fektetsz, amely teljes védelmet és elegáns megjelenést biztosít okostelefonod számára.

Specifikációk:
- Sorozat: Color Matte tok
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Eszközmodellek kódjai:
- A2632
- A2885
- A2888
- A2887
- A2886
- Szín: Lila

A Color Matte tok fő előnyei az iPhone 14 Plus számára:
- MagSafe kompatibilis. Töltsd okostelefonodat vezeték nélkül anélkül, hogy eltávolítanád a tokot. Szabadon használhatod a mágneses kiegészítőket is, mint például a powerbank vagy a pénztárca.
- Védelem a sérülések és karcolások ellen. A vastag, rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékony védelmet nyújt a leejtések és ütések ellen.
- A kijelző és a kamera körüli megemelt élek védik ezeket az érzékeny területeket a karcolásoktól és sérülésektől.
- Lehetőség a telefon csuklóra, nyakra vagy vállra akasztására a pántok vagy szíjak számára kialakított lyukaknak köszönhetően.
- Elegáns és egyedi dizájn. A tok érdekes, modern megjelenéssel rendelkezik, amely egyedivé teszi telefonodat.
- Könnyű hozzáférés minden gombhoz és porthoz. A pontosan kivágott lyukaknak köszönhetően szabadon használhatod a telefon összes funkcióját anélkül, hogy eltávolítanád a tokot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett