Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172623166 Márka: Baseus

Armored iPhone 14 Pro Max tok kompatibilis MagSafe Baseus Synthetic Fiber fekete üvegfólia


Cikkszám: ARQW000301 | EAN/Vonalkód: 6932172623166 | Márka: Baseus

Armored iPhone 14 Pro Max tok kompatibilis MagSafe Baseus Synthetic Fiber fekete üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPhone 14 Pro Max tok a Baseus Synthetic Fiber sorozatból + fekete üvegfólia A Baseus Synthetic Fiber sorozat tokkája egy nagyon tartós védőtok, amely megvédi az iPhone 14 Pro Max készüléket a komoly sérülésektől, ha az leesik a padlóra. Amikor egy új telefont vásárolsz, érdemes azonnal beszerezni egy jó minőségű tokot, különösen, ha a legmagasabb árkategóriába tartozó készüléket választottál. Egy óvatlan mozdulat is elég ahhoz, hogy a telefon a földre essen. Egy ilyen balesetből egy tokban lévő okostelefon, különösen a Baseus Synthetic Fiber, sokkal nagyobb eséllyel kerül ki sértetlenül. A tok hőre lágyuló műanyagból és tartós anyagból készült, amely fémhatású és karbonhatású felületet imitál. A tok tökéletesen illeszkedik az iPhone 14 Pro Max-hoz, és védi a telefont az esésből vagy karcolásokból eredő sérülésekkel szemben (például a zsebben hordott kulcsok által). Az emelt szélek a képernyő és a hátsó kamera körül megvédik a telefont ezeknek az elemeknek a karcolódásától, amikor sík felületre helyezed. A gombok és a portok kivágásai pontosak és érzékenyek. Tökéletes azok számára, akik értékelik a stílust és a minőséget, és gondoskodni akarnak készülékükről. Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Sorozat: Baseus Synthetic Fiber
- Anyag: TPU
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max
- Készülék modell kódok:
- A2651
- A2893
- A2896
- A2895
- A2894

- Szín: fekete

A legfontosabb jellemzők
- Kiváló védelmet nyújt a sérülésekkel szemben
- Tartalmaz egy iPhone 14 Pro Max védőüveget
- Légrétegként funkcionáló réteg
- Csúszásmentes anyag
- Kamera lencse védelme
- Pontosan kivágott nyílások a kábelcsatlakozókhoz és a gombokhoz

Hatékony telefonvédelem minden helyzetben
A Baseus Synthetic Fiber tok speciális feladatokra tervezett kiegészítő. Függetlenül attól, hogy mennyire intenzíven használod a telefont, teljes védelmet nyújt a sérülésekkel szemben bármely helyzetben. A sarkok légrétegként funkcionálnak - elnyelik az eséseket még jelentős magasságból is.

iPhone 14 Pro Max kijelzővédő üvegfólia mellékelve
A tokkal együtt egy kijelzővédő üvegfóliát is kapsz, hogy megvédje az iPhone 14 Pro Max kijelzőjét a sérülésektől.

Lencse védelme a karcolások ellen
A kamera lencséi gyakran megkarcolódnak, rontva a fotók minőségét. A tok megerősített szélei ezek köré vannak kialakítva, hogy hatékonyan védjék a lencséket a karcolódásoktól.

Kényelmes, csúszásmentes anyag
A csúszásmentes bevonat használata biztosítja, hogy a telefon ne csússzon ki a kezedből vagy az asztalról. Ezenkívül ez az anyag magas kényelmet biztosít a készülék használatában, és bőrbarát.

Pontosan kivágott nyílások a csatlakozókhoz
A telefon teljes kényelmes használatához, valamint a legsebezhetőbb helyek hatékony védelméhez az összes nyílást a csatlakozók körül nagyon pontosan vágták ki.

Tökéletesen kivágott
A toknak pontosan kivágott nyílásai vannak a kamera, a hangszórók és a töltőcsatlakozó helyein. Minden pontosan igazodik az adott telefonmodellhez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett