Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108291163 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 7/8/SE 2020/2022 - 3mk Matt tok fekete


Cikkszám: 3mk Matt Case(12)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108291163 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 7/8/SE 2020/2022 - 3mk Matt tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Stylos és tartós tok - fekete matt

Stílusos – Kifinomult megjelenést kölcsönöz telefonjának, miközben hatékonyan védi.

Tesztelt – Absorber125 osztály, PZH és RoHS tanúsítványokkal.

Ellenálló – Szennyeződések, karcolások és elszíneződések ellen.

Dizájnos védelem

A 3mk Matt tok fekete egy különleges, fekete okostelefon tok, amely bizonyítja, hogy a legmagasabb műszaki paraméterek és a stílusos kidolgozás kéz a kézben járhatnak. A fekete, matt tok tökéletesen védi a készüléket, és szuperdivatos, elegáns kiegészítővé varázsolja azt. Az innovatív anyag (TPU - termoplasztikus poliuretán) nagyon rugalmas és kellemes tapintású, hatékonyan elnyeli az ütéseket, és hosszú évekig megőrzi eredeti esztétikáját. A struktúra lehetővé teszi a kényelmes vezeték nélküli töltést. A fekete Matt tokot az okostelefon modelljéhez pontosan illeszkedő változatban vásárolhatja meg.

Minőség és biztonság

A 3mk Matt tok fekete esetében a dizájn és a minőség, valamint a biztonság kéz a kézben járnak. Ellenálló képességét tesztek igazolják. Az Absorber125 osztály azt jelenti, hogy a 3mk Matt tok feketével védett okostelefon 26 esést túlélt 125 cm magasságból - sérülés nélkül. Ez több, mint amit a Military Grade norma megkövetel. Az ütés során a tok elnyeli az erőt. Az emelt éleknek köszönhetően a kamera is védve van. A Matt tok egészségre ártalmatlan mivoltát a PZH tanúsítvány erősíti meg, a környezetbarát jellegét pedig a RoHS tanúsítvány.

Megnövelt tartósság

Vége a gyakori, nem ökológiai új védelem vásárlásának! A 3mk Matt tok fekete választásával hosszú ideig élvezheti a kifogástalan esztétikát és a higiénikus tisztaságot. A fekete, matt tok nagyon tartós és könnyen ápolható anyagból készült, ellenáll az használat nyomainak. A tokot gyorsan elmoshatja szappanos vízzel, moshatja a ruháival együtt a mosógépben, sőt, fertőtlenítheti alkoholtartalmú készítményekkel – anélkül, hogy félne, hogy elveszíti a színét vagy alakját.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett