Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108586672 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 Pro - 3mk Smoke MagCase tok


Cikkszám: W-3SmoMaCa-AiP16Pro-0 | EAN/Vonalkód: 5903108586672 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 Pro - 3mk Smoke MagCase tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Smoke MagCase™: Füstszerű stílus, megbízható védelem
Karcálló – felület anti-scratch bevonattal védve
MagSafe kompatibilis – vezeték nélkül töltheted az iPhone-odat vagy Samsung Galaxy-dat
Csúszásmentes – az oldalak speciális anyaga jelentősen javítja a fogást
Stílusosan füstös – véd és új, elegáns karaktert ad
Lencsevédő – a kamera körüli élek szándékosan megemeltek

Hívd fel magadra a figyelmet egy különleges, füstös tokkal
A Smoke MagCase™ egy modern védőtok iPhone-okhoz és újabb Samsung Galaxy modellekhez. Megbízhatóan véd, és figyelmet vonz szokatlan, kifejező megjelenésével. Félig átlátszó, füstös anyagból készült. Ennek köszönhetően egyszerre takar és mutat meg. Lehetővé teszi, hogy megfelelően védd a fejlett felszerelést és kitűnj vele. A Smoke MagCase™ egy zászlóshajó stílusú tok. Válassz okostelefonodhoz dedikált MagSafe megoldást.

Felejtsd el a tok eltávolításával járó bajlódást minden alkalommal, amikor gyorsan szeretnéd vezeték nélkül tölteni készülékedet! A Smoke MagCase™ MagSafe technológiával kompatibilis védelem, ami elérhető az Apple és Samsung zászlóshajókban. Biztosítja, hogy a vezeték nélküli töltő és más mágneses kiegészítők pontosan illeszkedjenek az okostelefonod házához és 100%-ban betöltsék szerepüket. Ha a Smoke MagCase™ által védett telefonodat például egy induktív töltőre vagy autós tartóra helyezed, a beépített mágnesek azonnal működésbe lépnek.

Védd zászlóshajódat, beleértve a kamerát is
Jobban vonzanak a kemény, objektív adatok, mint a virágos leírások? Akkor a Smoke MagCase™-nek egy erős ütőkártyája is van - a Military Grade tanúsítvány. A tok megbízhatóságát egy okostelefon leesése esetén szigorú, független tesztek bizonyították. Nyugodt lehetsz értékes felszerelésed miatt. A Smoke MagCase™ emellett speciálisan megemelt élekkel rendelkezik a kamera körül és csúszásmentes oldalakkal, amelyek tovább védik az érzékeny lencséket a sérülésektől és javítják a fogást.

Ne aggódj a karcolások miatt az anti-scratch technológiának köszönhetően
A Smoke MagCase™ lehetővé teszi, hogy egyetlen, következetesen szilárd, stílusos és sima okostelefonvédelmet élvezhess hosszú ideig. A polikarbonát szerkezet meghatározza a termék kompromisszummentes tartósságát. Ezt az anyagot gyakran használják olyan helyeken, ahol nagyon nagy a károsodás kockázata. A maximális tartósság érdekében a Smoke MagCase™ felületét karcálló bevonattal gazdagították. Homok, kulcsok vagy durva anyagok nem okoznak karcolásokat a tokon.

Készlet tartalma: Smoke MagCase™

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett