Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108586597 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 Pro - 3mk Satin Armor MagCase tok


Cikkszám: W-3SAMaCa-AiP16Pro-0 | EAN/Vonalkód: 5903108586597 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 Pro - 3mk Satin Armor MagCase tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Satin Armor MagCase™
Biztos fogás és maximális védelem
Dedikált MagSafe – az új iPhone és Samsung Galaxy modellekhez tervezve
Maximális tartósság - bizonyított megbízhatóság katonai minőségű tesztekben
Nem csúszik ki a kézből - a szatén keret javítja a fogást és a telefon használatának kényelmét
Védi a lencséket - a megemelt élek megakadályozzák a lencsék karcolódását
Ismerje meg a bestseller 3mk Protection zászlóshajó változatában!

A Satin Armor MagCase™ egy új, mágneses verziója a Satin Armor Case+ tokoknak – egy szatén kerettel ellátott páncélzott tok, amely a 3mk Protection egyik legnépszerűbb terméke. A Satin Armor MagCase™-t MagSafe-es okostelefonok felhasználóinak tervezték. Tökéletes kompatibilitást garantál az Apple és a Samsung zászlóshajóival. Lehetővé teszi a mágneses kütyük, például a vezeték nélküli töltők vagy autós tartók szabad használatát. A Satin Armor MagCase™-ben a páncélzott szintű védelem együtt jár a telefon használatának teljes kényelmével.

Tartsa biztonságban telefonját a szatén kerettel

A Satin Armor MagCase™ bizonyítja, hogy egy páncélzott tok is lehet valóban ergonomikus, kellemes tapintású és praktikus. Formatervezésén egy rendkívül praktikus és stílusos, szatén keret található, amely javítja a fogást, növeli a készülék használatának kényelmét és eleganciát kölcsönöz. A városban való rohanás közben is kényelmesen készíthet képeket, hívhat és üzenhet. A csúszásgátló élek minimálisra csökkentik az esélyét annak, hogy véletlenül kicsússzon a készülék a kezéből. Felejtse el a csúszós és ormótlan tokokat, amelyek a védelem helyett növelik a veszélyes esés kockázatát.

Katonai minőség - Válasszon egy tokot, amelyet határokig teszteltek

A Satin Armor MagCase™ merev hátlapja polikarbonátból (PC) készült – egy átlátszó anyagból, amely nagyon magas mechanikai szilárdsággal rendelkezik. A kiváló szilárdsági paraméterek igazolására a tokot szigorú katonai minőségű ejtési teszteknek vetették alá. A felhasználó garantáltan a lehető legjobb védelmet kapja értékes eszköze számára. Amikor a telefon betonhoz, csempéhez vagy kövekhez ér, a Satin Armor MagCase™ gondoskodik arról, hogy a leszállás teljesen fájdalommentes legyen.

Védje érzékeny lencséit a sérülésektől

Már egyetlen kis karcolás a lencsén is elronthatja az új iPhone és Samsung Galaxy okostelefonok fejlett kamerájának használatát. Ezért a Satin Armor MagCase™ speciálisan megemelt élekkel rendelkezik a lencsék körül, amelyek tompítják az ütés erejét és megvédik a lencséket a karcolódástól. A tok hatékonyan védi az érzékeny elektronikát a telefon vásárlásától kezdve.

Csomag tartalma: Satin Armor MagCase™

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett