Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108531061 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Pro Max - 3mk HardGlass Max Lite™ üvegfólia


Cikkszám: 3mk HardGlass Max Lite Black(619)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108531061 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Pro Max - 3mk HardGlass Max Lite™ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HardGlass Max Lite - Tartósság az Ön igényeire szabva

Speciális feladatokra készült üveg

A HardGlass Max Lite három előnyt kínál: maximális védelmet nyújt a teljes képernyő számára, rendkívül könnyen telepíthető, és megakadályozza az ujjlenyomatok megjelenését. Csak 0,3 mm vastag és kristálytiszta szerkezete torzításmentes képet garantál.

Véd a fenyegetésekkel szemben

A HardGlass Max Lite üveg a legmagasabb keménységi szinttel rendelkezik - 9H a Wolf-Wilburn szerint, és a telefon teljes lekerekített képernyőjét védi. 400°C-on edzették. Veszélyes helyzetben az üveg karcolásokat és repedéseket fog elszenvedni. Nem kell aggódnia sem a kijelző, sem az okostelefon éleinek sérülése miatt.

Tökéletesen illeszkedik a képernyőhöz

A HardGlass Max Lite üveg rendkívül könnyen telepíthető. Még a lekerekített kijelzővel rendelkező okostelefonokhoz is precízen illeszkedik. A teljes felületen nem ragadós Inviscid-Sil ragasztóanyag található, amely kényelmesen lehetővé teszi az üveg pozíciójának beállítását. Elfelejtheti a légbuborékokat. Könnyedén kinyomhatja őket a telepítés után.

Csökkenti a zsíros foltokat és az ujjlenyomatokat

Nincs többé ujjlenyomat és zsíros folt a kijelzőn! Élvezze a tökéletesen sima és mindig tiszta képernyőt. A HardGlass Max Lite üveget innovatív oleofób bevonattal gazdagították, amely abszolút akadályt képez a csúnya szennyeződések ellen. Ezenkívül felel a sima ujjcsúsztatásért is. A HardGlass Max Lite még a játékosok telefonjain is tökéletesen működik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett