Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108527569 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Pro Max - 3mk Clear tok


Cikkszám: 3mk Clear Case(454)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108527569 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Pro Max - 3mk Clear tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Maximális védelem, minimalista forma. Masszív védelem - Az Absorber125 teszt szerint a telefon 26 betonra esést követően is újnak tűnik. Minimalista design – kiemeli a telefon eredeti megjelenését. Emelt élek – a kamera védelme érdekében.

Mindig látható dizájn
Egy okostelefon dizájnja fontos tényező. Azok számára, akik értékelik a telefonjuk vonzó megjelenését, a Clear tok telitalálat. A tok vékony és tökéletesen átlátszó. Így a telefon tokban való biztonságos használatával sem zavarja meg a telefon eredeti megjelenését. A Clear tokkal okostelefonod olyan lesz, amilyennek szereted - elegáns és modern.

Hosszabb használat
A gravitáció ereje könyörtelen a telefonokkal. Éppen ezért nem éri meg kockáztatni. A Clear toknak egy feladata van - megvédeni a telefonodat, hogy minden körülmények között szabadon használhasd. Sziklák, beton vagy acél – semmi sem fenyegeti a telefonod, ha az a tokunk védi azt a kemény felületre történő esés esetén. Az Absorber125 teszttel ellenőriztük - 125 cm magasságból 26 esés után a telefon még mindig újnak nézett ki. A Clear tokkal egyszerűen hosszabb ideig használhatod a telefonodat. Kockázat és stressz nélkül!

Lencse különleges védelem alatt
Emelt élek a kamera lencséje körül – ez a részlet nagy jelentőséggel bír a képek minőségéért. A Clear tokban speciális kereteket használtunk, hogy a lehető legjobban megvédjük a telefon kamerájának lencséjét a karcolásoktól. A tokunkkal biztonságosan helyezheted a telefonodat az asztalra vagy más kemény felületre, és a lencse tökéletesen sima marad. Eredmény? Magas minőségű fotók, még akkor is, ha napi szinten intenzíven használod a telefonodat. A Clear tokkal biztos lehetsz benne, hogy az okostelefonod lencséje teljesen védett!

Magas használati kényelem
Maximális kényelemre összpontosítottunk. Ezért a Clear tok nagyon rugalmas és precízen kidolgozott. EasyClick Buttons technológiát használtunk, ennek köszönhetően a gombok ugyanolyan érzékenyek, mint a tok nélkül. Megnyomod és működik – egyszerű, de szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd új telefonodat. A Clear tok erős védelem felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett