Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108564847 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Pro - 3mk Pénztárca tok


Cikkszám: 156228-0 | EAN/Vonalkód: 5903108564847 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Pro - 3mk Pénztárca tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Pénztárca Tok


Nagy tartósság nylon szállal varrva


Erős védelem minden oldalon - konstrukció nylon szálból szőve


Tok és pénztárca egyben - 3 zseb pl. kártyának, igazolványnak és készpénznek


Bontsa ki és zárja be tetszése szerint - könnyen használható mágneses rendszer


Állítsa be a telefonját bármilyen pozícióba - a tok praktikus állványfunkcióval rendelkezik


Szuper tartósság a nylon szálnak köszönhetően


Ha olyan megoldást keres, amely minden oldalról megvédi okostelefonját, akkor a 3mk Pénztárca Tok egy kiváló választás. Ez az első zárható tok a 3mk Protection családban. A nylon szálból készült konstrukciójának köszönhetően a 3mk Pénztárca Tok rendkívül tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben. A termoplasztikus poliuretánból (TPU) készült oldalak hatékonyan elnyelik az ütés erejét, ha a telefon kemény felületre esik. Bezárva a tok lefedi és megvédi az egész készüléket, beleértve a kijelzőt is. A tok megbízhatóságát független Military Grade - Logistic Transit Drop Tests eredményei igazolják.


Praktikus zsebek kártyák tárolására


Szeretné könnyíteni a zsebeit vagy táskáit a napi, rövid kirándulások során? Ahelyett, hogy nehéz pénztárcát vinne magával dokumentumokkal, kártyákkal és pénzzel mindenhová, elég, ha okostelefonját a 3mk Pénztárca Tok védi. Belsejében három praktikus zseb rejtőzik, amelyek tökéletesen alkalmasak például igazolványkártya, fizetési kártya és 1-2 bankjegy tárolására. Ne aggódjon, a pénztárca tok tartalma hatékonyan védve van a véletlen kicsúszás és elvesztés ellen.


Mágneses fedél a könnyű hozzáférés érdekében


A 3mk Pénztárca Tok olyan megoldásokat és funkciókat kínál, amelyek még a pénztárca tokok legnagyobb szkeptikusait is meggyőzik. Egyszerű és kényelmes nyitás és zárás egy kézzel, melyet a mágneses fedél biztosít. Még az intenzívebb okostelefon használat mellett is a bevált mágneses rendszer nem veszít vonzerejéből. Nyugodtan félreteheti az aggodalmakat a fedél spontán kinyílásától és a tok tartalmának elvesztésétől.


Állvány funkció kényelmes videónézéshez


Ha sokkal többet vár egy okostelefon toktól, mint megbízható védelem, a 3mk Pénztárca Tok biztosan megfelel az elvárásainak. Ez a multifunkcionális tok, amely minden oldalról védi készülékét, sikeresen helyettesít egy kis pénztárcát, és mobil állványként is funkcionál a telefonjához. A 3mk Pénztárca Tok állványként lehetővé teszi, hogy stabilan vízszintesen állítsa be okostelefonját a kívánt szögben, ami jelentősen növeli a filmnézés, a videohívások lebonyolítása vagy a közösségi média számára készített anyagok rögzítésének kényelmét. Végre elfelejtheti a véletlenszerű, instabil tárgyak állványként való használatát.


A 3mk Pénztárca Tok maximális biztonságot és teljes kényelmet jelent az (nem csak) okostelefon használatához elérhető versenyképes áron. Rendelje meg most.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett