Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108529990 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Pro - 3mk Lens Protection Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Lens Protection Pro Silver(15)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108529990 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Pro - 3mk Lens Protection Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Len Protection Pro

Erős védelem a gyönyörű fotókért

Szuper kemény - fotózás bármilyen körülmények között

Tökéletes illeszkedés - védelem a fotók minősége miatt aggódás nélkül

Egyszerű - pillanatok alatt felhelyezhető

Fotózás kockázat nélkül

Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és az iPhone-od az aszfalton landol. Vajon a telefon kamerájának fejlett elektronikája kibírja ezt az ütést? Jobb nem kockáztatni és nem kipróbálni. Egy törött iPhone lencsét látni igazán fájdalmas. Ezért hoztunk létre egy szuper-erős üveget, amelynek keménysége 9H, ami az energia elnyelésével erősíti a lencsét egy magasból való ütés során. A Lens Protection Pro-val annyit fotózhatsz, amennyit csak akarsz, még akkor is, ha az iPhone folyamatosan találkozik a kemény valósággal, mint a járdák és hegyi utak.

Tárold bárhol

Alacsony minőségű iPhone fotók. Lehetséges? Igen, ha a lencse karcos. A Lens Protection Pro-val semmi sem fogja megkarcolni az iPhone lencséjét, kivéve... egy gyémántot. Ez garantálja a legmagasabb keménységi tényezőt, a 9H-t. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az üvegünk megvédi a kamera lencséjét egy agresszív kulcstartó vagy csavarhúzó ellen, amely a zsebedben van. Tárold az iPhone-odat bárhol, akár egy fémtárgyakkal teli hátizsákban, és élvezd a gyönyörű fotókat. A Lens Protection Pro-val ez lehetséges!

Védelem az aggódás nélküli fotók minőségéért

Tudjuk, hogy a telefon kamerájának védőüvege elronthatja a fotózás örömét. Nem illeszkedik, túl vastag, átlátszatlan. Ezért a Lens Protection Pro megalkotásakor a legmagasabb minőségre fókuszáltunk. Ennek eredményeként az üvegünk tökéletesen illeszkedik az iPhone kamerájához, teljesen lefedve a lencsét anélkül, hogy növelné a telefon vastagságát. A fotók ugyanolyan szépek maradnak, mint korábban, és a védelem ugyanolyan erős.

Pillanatok alatt felhelyezhető

A gyors és egyszerű telepítés a Lens Protection Pro nagy előnye. Nem szeretünk időt vesztegetni unalmas tevékenységekre, mint például egy fólia fóliára ragasztására. És biztosan nem akarjuk letépni és visszaragasztani. Szerencsére az üvegünk telepítése nagyon egyszerű. Egy speciális, az okostelefon modelljéhez illeszkedő szerelési keret megkönnyíti a feladatodat. Tisztít, alkalmaz, beállít, nyom és voilà - kész. Csak egy pillanat kell ahhoz, hogy az iPhone lencséje teljes védelmet kapjon a törések és karcolások ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett