Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108527620 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Pro - 3mk Clear Case tok


Cikkszám: 3mk Clear Case(455)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108527620 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Pro - 3mk Clear Case tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Clear Case - Maximális védelem, minimalista forma.

Szilárd védelem - Az Absorber125 technológiának köszönhetően a telefon 26 esés után betonra is újszerű állapotban marad.

Minimalista dizájn – kiemeli a telefon eredeti megjelenését.

Megemelt szélek – extra védelem a kamerának a sérülések ellen.

Dizájn mindig látható
A smartphone dizájnja fontos kérdés. Azok számára, akik értékelik a telefonjuk vonzó megjelenését, a Clear Case telitalálat. A tok vékony és tökéletesen átlátszó. Ennek köszönhetően a telefon védelme nem zavarja az okostelefon eredeti megjelenését. A Clear Case-szel a smartphone úgy néz ki, ahogy Te szereted - elegáns és modern.

Hosszabb használat
A gravitáció ereje könyörtelen a smartphone-okkal szemben. Ezért nem érdemes kockáztatni. A Clear Case egy feladattal bír - megvédeni a telefonodat, hogy minden körülmények között szabadon használhasd. Kövek, beton vagy acél - semmi sem fenyegeti a telefont, amelyet tokunk véd, ha kemény felületre esik. Az Absorber125 teszt során meggyőződtünk róla - 125 cm-es magasságból 26 esés után a smartphone újszerű állapotban maradt. A Clear Case-szel egyszerűen tovább használhatod a telefonodat. Kockázat és stressz nélkül!

Lencse különleges védelem alatt
Megemelt szélek a kamera lencséje körül - részlet, mely nagy jelentőséggel bír a fotók minősége szempontjából. A Clear Case-ben speciális kereteket használtunk a telefon kamera lencséjének maximális védelme érdekében. Tokunkkal nyugodtan elhelyezheted a telefont asztalon vagy más kemény felületen, és a lencse tökéletesen sima marad. Az eredmény? Kiváló minőségű fényképek, még akkor is, ha naponta intenzíven használod a telefonodat. A Clear Case-nek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a smartphone lencséje teljes védelem alatt áll!

Magas használati kényelem
A maximális használati kényelemre összpontosítottunk. Ezért a Clear Case nagyon rugalmas és precízen készült. Az EasyClick Buttons technológiát alkalmaztuk, amelynek köszönhetően a gombok ugyanolyan érzékenyek, mint tok nélkül. Megnyomod és működik - egyszerű, de szükséges ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhesd új telefonodat. A Clear Case erős védelem felhasználóbarát formában!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett