Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108528672 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Plus - 3mk Lens Protection Pro Grafit üvegfólia


Cikkszám: 3mk Lens Protection Pro Graphite(5)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108528672 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Plus - 3mk Lens Protection Pro Grafit üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Erős védelem a gyönyörű képekért. Szuper kemény - készítsen fotókat bármilyen körülmények között. Tökéletes illeszkedés - védelem a fotók minőségétől való aggódás nélkül. Rendkívül egyszerű - pillanatok alatt telepíthető. Fotózzon kockázat nélkül.

Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és iPhone-ja az aszfalton landol. Vajon az okostelefon kamera fejlett elektronikája kibírja ezt a becsapódást? Ne kockáztasson és ne próbálja ki. Egy törött iPhone lencse látványa igazán fájó. Ezért hoztuk létre a szuper-erős üveget, amely 9H keménységgel rendelkezik, és az energiát elnyeli a magasságból való becsapódáskor. A Lens Protection Pro-val bármikor fotózhat, még akkor is, ha iPhone-ja állandóan ütközik a járdák és hegyi utak kemény valóságával.

Tárolja bárhol, ahol szeretné. Alacsony minőségű iPhone fotók? Lehetséges, ha a lencse karcos. A Lens Protection Pro-val semmi sem karcolja meg iPhone-ja lencséjét, kivéve... egy gyémántot. Ez garantálja a legmagasabb, 9H keménységi tényezőt. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az üvegünk megvédi a kamera lencséjét egy agresszív kulcstartó vagy egy zsebében lévő csavarhúzó ellen. Tárolja iPhone-ját bárhol, akár egy fém tárgyakkal teli hátizsákban is, és élvezze a gyönyörű képeket a Lens Protection Pro-val!

Védelem a fotók minősége miatt való aggódás nélkül. Tudjuk, hogy az okostelefon kamerájának védőüvege elronthatja a fotózás örömét. Rossz illeszkedés, túl vastag, átlátszatlan. Ezért, amikor a Lens Protection Pro-t készítettük, a legmagasabb minőségre összpontosítottunk. Ennek eredményeként üvegünk tökéletesen illeszkedik az iPhone kamerához, teljesen lefedve a lencsét anélkül, hogy növelné a telefon vastagságát. A fotók továbbra is gyönyörűek, és a védelem ugyanolyan erős.

Telepítse egy pillanat alatt. A gyors és egyszerű telepítés nagy előnye a Lens Protection Pro-nak. Nem szeretünk időt pazarolni unalmas tevékenységekre, mint például a csúszka csúszkához ragasztása. És biztosan nem szeretnénk letépni és visszaragasztani. Szerencsére az üvegünk telepítése nagyon egyszerű. Egy speciális, a smartphone modellhez igazított szerelőkeret könnyebbé teszi a feladatot. Tisztít, alkalmaz, igazít, nyom és voilà - kész. Csak egy pillanat szükséges ahhoz, hogy iPhone-ja lencséje teljes védelmet kapjon a törések és karcolások ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett