Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108563611 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Plus - 3mk Füst MagCase tok


Cikkszám: 156048-0 | EAN/Vonalkód: 5903108563611 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Plus - 3mk Füst MagCase tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5530 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Füst MagCase™
Füstös stílus, megbízható védelem

- Karcálló – felület karcálló bevonattal védve
- MagSafe kompatibilis – vezeték nélkül tölthető iPhone vagy Samsung Galaxy
- Csúszásgátló – az oldalakon speciális anyag jelentősen javítja a fogást
- Stílusosan füstös - véd és elegáns, új karaktert ad
- Védi a lencséket – a kamera körüli élek szándékosan meg vannak emelve
- Tűnj ki egy szokatlan, füstös tokkal

A Füst MagCase™ egy modern védőtok iPhone-okhoz és újabb Samsung Galaxy modellekhez. Megbízhatóan véd, és szokatlan, kifejező megjelenésével vonzza a figyelmet. Féláteresztő, füstös anyagból készült. Ennek köszönhetően egyszerre takar és fed fel. Lehetővé teszi, hogy megfelelően védje fejlett készülékét és kiemelje azt. A Füst MagCase™ egy a zászlóshajójához illeszkedő stílusú tok.

Válasszon egy a MagSafe számára dedikált megoldást

Feledkezzen meg a tok eltávolításának problémáról minden alkalommal, amikor gyorsan, vezeték nélkül szeretné újratölteni az energiát! A Füst MagCase™ egy védőtok, amely kompatibilis az Apple és Samsung zászlóshajóiban elérhető MagSafe technológiával. Biztosítja, hogy a vezeték nélküli töltő és más mágneses kiegészítők pontosan illeszkedjenek a tokhoz, és 100%-ban ellássák funkciójukat. A Füst MagCase™-szal védett telefont, például egy induktív töltőhöz vagy autótartóhoz helyezve, a beépített mágnesek azonnal működésbe lépnek.

Védje zászlóshajóját, beleértve a kamera lencsét is

A kemény, objektív adatok jobban tetszenek mint a virágos leírások? Akkor a Füst MagCase™ egy erős aduászt tart a tarsolyában – a Military Grade tanúsítványt. A tok megbízhatóságát egy okostelefon esésének esetében szigorú, független teszteken bizonyították. Nyugodt lehet értékes készüléke miatt. A Füst MagCase™ speciálisan megemelt élekkel rendelkezik a kamera körül és csúszásgátló oldalakkal. A tok emellett védi az érzékeny lencséket a sérülésektől és javítja a fogást.

Ne aggódjon a karcolások miatt a karcálló technológiának köszönhetően

A Füst MagCase™ lehetővé teszi, hogy egy, következetesen masszív, stílusos és sima okostelefonvédelmet élvezzenek igazán hosszú ideig. A polikarbonát konstrukció a termék kompromisszummentes tartósságát biztosítja. Ezt az anyagot gyakran használják olyan helyeken, ahol nagyon magas a sérülés kockázata. Az extrém tartósság érdekében a Füst MagCase™ felületét karcálló bevonattal gazdagították. Homok, kulcsok vagy durva anyagok nem okoznak karcolásokat a tokon.

A készlet tartalma:
Füst MagCase™

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett