Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108535441 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Plus - 3mk ARC+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk ARC+(1221)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108535441 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 Plus - 3mk ARC+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.spk-3mk-product-description {font-size: 1.2rem; text-align: center;}.spk-3mk-product-header {font-weight: 600; text-align: center; padding: 8px; border-top-left-radius: 4px; border-top-right-radius: 4px; background-color: #1A4391; color: white !important;}.spk-3mk-product-content {text-align: center; padding: 8px; background-color: rgb(241, 241, 241); margin: 0; width: max-content;} table {border-collapse: collapse; width: 100%;} td, th {border: 1px solid #000000; text-align: left; padding: 8px;} tr:nth-child(even) {background-color: #DDDDDD;}

A legjobb a lekerekített képernyők számára:
A lekerekített kijelző valódi kihívást jelent a fólia- és üvegvédők tervezői számára. Előfordul, hogy a védelem leválik vagy kilóg, ami csökkenti a védőhatást. Megoldás? Az ARC+ fólia a lekerekített kijelzők igényeit figyelembe véve készült. Széltől szélig tapad, így az egész kijelzőt védi.

Félig nedves telepítés:
Miért választottuk a szerelési géllel való telepítést? Mindenekelőtt ez a módszer lehetővé teszi a tökéletes eredmény elérését: könnyedén felhelyezheted a fóliát, a fólia tökéletesen alkalmazkodik a készülékhez, még a széleken is, és nem válik le. Az installáció során könnyedén változtathatod a fólia pozícióját a kijelzőn.

150%-kal erősebb képernyő:
Értékeled a védelmet, amely növeli a kijelződ biztonságát, miközben láthatatlan marad? Az ARC+ egy olyan megoldás, amely mindkét feltételt teljesíti. Mindössze 0.17 mm vastag, és a kijelző akár 150%-kal erősebbé válik, így nem kell aggódnod a karcolások és ütések miatt.

Tökéletes átlátszóság:
Aggódsz, hogy amikor felragasztod a fóliát, a színtelítettség vagy az élesség romlik? Teljesen fölösleges! A fólia szerkezete biztosítja, hogy a megjelenített tartalom valódi színei megmaradjanak. Az ARC+ fólia tökéletesen visszaadja a kijelző színeit és kiváló tisztaságot biztosít!

Öngyógyuló:
Annak érdekében, hogy az ARC+ fólia még praktikusabb megoldást jelentsen, öngyógyuló bevonatot alkalmaztunk. A fólia 24 órán belül képes önmagát regenerálni kisebb karcolásokból és sérülésekből. A használata rendkívül kényelmes, mivel hosszabb ideig élvezheted a tökéletesen sima fóliát!

Kompatibilis az ujjlenyomat-olvasóval:
Olyan védelmet keresel, amely támogatja a telefonod ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+ kiváló választás: a fólia egyenletes, sima felülete érzékeny az érintésre. Biztosítja a hatékony képernyő feloldást és kiváló érintés érzékenységet. Kivételes kényelem az ujjaid alatt!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett