Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108528610 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 - 3mk Lens Protection Pro Sárga üvegfólia


Cikkszám: 3mk Lens Protection Pro Yellow(3)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108528610 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 - 3mk Lens Protection Pro Sárga üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

.erőteljes védelmet nyújt a gyönyörű fotókhoz
.szuper erős - bármilyen körülmények között fotózhatsz
.tökéletes illeszkedés - védd anélkül, hogy aggódnál a fotók minősége miatt
.rendkívül egyszerű - pillanatok alatt telepíthető

Fényképezz kockázat nélkül

Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és az iPhone-od az aszfalton landol. Vajon kibírja az okostelefon kamera fejlett elektronikája ezt a lendületet? Jobb, ha nem kockáztatsz és nem próbálod ki. Látni egy törött iPhone lencsét igazán fájdalmas. Ezért hoztuk létre a szuper-erős, 9H keménységű üveget, amely elnyeli a magasból érkező ütés energiáját, így erősíti a lencsét. A Lens Protection Pro-val annyiszor készíthetsz fotókat, ahányszor csak akarsz, még akkor is, ha iPhone-od folyamatosan ütközik a járdák és hegyi ösvények kemény valóságával.

Tárold bárhol

Alacsony minőségű iPhone fotók. Lehetetlen? Lehetséges, ha a lencse karcos. A Lens Protection Pro-val semmi sem karcolja meg az iPhone lencséjét, kivéve... egy gyémánt. Ez garantálja a 9H keménységi fokozatot. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az üvegünk megvédi a kamera lencséjét egy agresszív kulcstartó vagy zsebedben lévő csavarhúzó ellen. Tárold iPhone-odat bárhol, akár egy fém tárgyakkal teli hátizsákban, és élvezd a gyönyörű fotókat. A Lens Protection Pro-val lehetséges!

Védd anélkül, hogy aggódnál a fotók minősége miatt

Tudjuk, hogy az okostelefon kamerájának védőüvege elronthatja a fényképezés örömét. Nem megfelelő illeszkedés, túl vastag, átlátszatlan. Ezért a Lens Protection Pro megalkotásakor a legmagasabb minőségre összpontosítottunk. Ennek eredményeként az üvegünk tökéletesen illeszkedik az iPhone kamerájához, teljesen befedve a lencsét anélkül, hogy növelné a telefon vastagságát. A fotók ugyanolyan szépek maradnak, mint valaha, és a védelem is erős marad.

Telepítés pillanatok alatt

A gyors és egyszerű telepítés a Lens Protection Pro nagy előnye. Nem szeretjük az időpocsékolást unalmas tevékenységekre, mint például az üveg helyére ragasztása. És biztosan nem akarjuk leszedni és újra felragasztani. Szerencsére az üvegünk telepítése nagyon egyszerű. Egy speciális szerelőkeret, amely a telefonmodellhez van igazítva, megkönnyíti a feladatodat. Tisztítsd meg, helyezd fel, igazítsd be, nyomd le és voilà - kész. Egy pillanat alatt az iPhone lencséje teljes védelmet kap a törések és karcolások ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett