Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108528634 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 - 3mk Lens Protection Pro Graphite üvegfólia


Cikkszám: 3mk Lens Protection Pro Graphite(4)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108528634 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 - 3mk Lens Protection Pro Graphite üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Erős védelem a gyönyörű fotókért

Szuper erős - készíts fotókat bármilyen körülmények között

Tökéletes illeszkedés - védelem a fotók minőségének rontása nélkül

Rendkívül egyszerű - pillanatok alatt telepíthető

Fotók kockázatok nélkül

Egy pillanatnyi figyelmetlenség és az iPhone az aszfalton landol. Vajon a smartphone kamerájának fejlett elektronikája kibírja a becsapódás erejét? Inkább ne kockáztass, és ne próbáld ki. Egy törött iPhone lencséjének látványa igazán fájdalmas. Ezért hoztuk létre a 9H keménységű szuper-erős üveget, amely megerősíti a lencsét azáltal, hogy elnyeli a magasból történő becsapódás energiáját. A Lens Protection Pro-val annyiszor készíthetsz fotókat, ahányszor csak szeretnél, még akkor is, ha az iPhone-od folyamatosan összeütközik a járdák és hegyi ösvények zord valóságával.

Tárold bárhol

Alacsony minőségű iPhone fotók. Lehetetlen? Lehetséges, ha a lencse megkarcolódik. A Lens Protection Pro-val semmi sem karcolja az iPhone lencséjét, kivéve... egy gyémánt. Ez garantálja a legmagasabb, 9H keménységi faktort. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy üvegünk megvédi a kamera lencséjét egy agresszív kulcstartó vagy csavarhúzó ellen a zsebedben. Tárold az iPhone-odat bárhol, akár egy fémtárgyakkal teli hátizsákban is, és élvezd a gyönyörű fotókat. A Lens Protection Pro-val ez lehetséges!

Védelem a fotók minőségének rontása nélkül

Tudjuk, hogy az okostelefon kamera védőüvege tönkreteheti a fotózás örömét. Nem illeszkedik, túl vastag, áttetsző. Ezért, amikor megalkottuk a Lens Protection Pro-t, a legmagasabb minőségre összpontosítottunk. Ennek eredményeként üvegünk tökéletesen illeszkedik az iPhone kamerájához, teljesen lefedve a lencsét anélkül, hogy növelné a telefon vastagságát. A fotók ugyanolyan szépek maradnak, mint valaha, és a védelem ugyanolyan erős.

Telepítés egy szempillantás alatt

A Lens Protection Pro egyik nagy előnye a gyors és egyszerű telepítés. Nem szeretjük az időpocsékolást unalmas tevékenységekre, mint például a csúszda ragasztását egy csúszdára. És biztosan nem akarjuk, hogy letépjük és újra felragasszuk. Szerencsére az üvegünk telepítése nagyon egyszerű. Egy, a smartphone modellhez igazított speciális rögzítőkeret megkönnyíti a feladatot. Tisztítsd meg, helyezd fel, igazítsd, nyomd le és voilà - kész. Csak egy pillanat az iPhone lencséjének teljes védelme törés és karcolások ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett