Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108530996 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 - 3mk HardGlass Max Lite™ üvegfólia


Cikkszám: 3mk HardGlass Max Lite Black(616)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108530996 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 - 3mk HardGlass Max Lite™ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HardGlass Max Lite - Tartósság az Ön igényeire szabva

Speciális feladatokra tervezett üveg

A HardGlass Max Lite három előnyt kínál: maximális védelmet nyújt az egész képernyő számára, rendkívül egyszerűen telepíthető és megakadályozza az ujjlenyomatok maradását. Mindössze 0,3 mm vastag és kristálytiszta szerkezete torzításmentes képet garantál.

Átveszi a fenyegetéseket
A HardGlass Max Lite üveg a legmagasabb keménységi fokozattal rendelkezik - 9H a Wolf-Wilburn szerint, és védi a telefon teljesen lekerekített képernyőjét. 400°C hőmérsékleten edzették. Veszélyes helyzetben az üveg karcolásokat és repedéseket szenved el. Nem kell aggódnia sem a kijelző, sem az okostelefon széleinek károsodása miatt.

Tökéletesen illeszkedik a képernyőhöz
A HardGlass Max Lite üveg rendkívül könnyen telepíthető. Pontosan illeszkedik még a lekerekített kijelzős okostelefonokra is. Az egész felületen elhelyezkedő, nem ragadós Inviscid-Sil ragasztóanyag lehetővé teszi az üveg helyzetének kényelmes beállítását. Felejtse el a légbuborékokat. Telepítés után könnyedén kiszoríthatja őket.

Csökkenti a zsíros foltokat és az ujjlenyomatokat
Nincs többé ujjlenyomat és zsíros folt a kijelzőn! Élvezze a tökéletesen sima és mindig tiszta képernyőt. A HardGlass Max Lite üveget innovatív oleofób bevonattal gazdagították, amely abszolút gátat képez a nem kívánt szennyeződések ellen. A sima ujjal való használatért is felelős. A HardGlass Max Lite még a játékosok telefonjain is működni fog.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett