Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108536653 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 - 3mk Comfort Set 4 az 1-ben tok


Cikkszám: 3mk Comfort Set 4 in 1(20)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108536653 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 15 - 3mk Comfort Set 4 az 1-ben tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Comfort Set 4 az 1-ben

A Comfort Set 4 az 1-ben egy professzionális készlet az okostelefon önvédelméhez. Megbízható termékeket tartalmaz a 3mk Protection gyártótól. Ezek a következők: Satin Armor Case+, Lens Protection™ hibrid üveg a kamera lencséjéhez, magas minőségű Resilient Glass edzett üveg 9H keménységgel és egy egyszer használatos üvegalkalmazó keret. A Comfort Set 4 az 1-ben segítségével gyorsan és hatékonyan biztosíthatod az okostelefonodat!

Satin Armor Case+: A legjobb tok a legkeményebb feladatokhoz

A 3mk Protection Satin Armor Case+ a legmagasabb ütés- és rázkódásálló tok. Sikeresen teljesítette az Absorber™ tesztet, ami 26 dobást jelent acélra és betonra 150 cm magasságból. A Satin Armor Case+ a készülék kameráját is védi a megemelt éleknek köszönhetően, amelyek tökéletesen elnyelik az ütéseket.

Lens Protection™: A legjobb védelem a kamerádnak

A 3mk Protection Lens Protection™ egy védőüveg a kamerádhoz, amely ötvözi a film rugalmasságát az üveg tartósságával, létrehozva így egy törésmentes hibrid lencsevédelmet. Akár 200%-kal is erősíti a kamera lencséjét, és egy extra kerámia bevonatnak köszönhetően megbízható védelmet nyújt a karcolások ellen. Ezek az impozáns védelmi paraméterek mindössze 0,16 mm vastag üveggel jönnek létre!

Új: 9H keménységű edzett üveg

A Comfort Set 4 az 1-ben tartalmazza a Resilient Glass-t is, amely olyan kemény anyagból készült, hogy akár üveget is lehet vele vágni. A speciális oleofób bevonatnak köszönhetően az eszköz könnyen tisztítható és minimálisra csökkenti a súrlódást. Ezenkívül bizonyítottan antibakteriális és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, teljesen átlátszó és karcálló.

Csináld magad!

Felejtsd el az üzletekbe járást és az üveg telepítésért való fizetést az okostelefonodon! Mostantól ezt te magad is megteheted! Ráadásul végleg búcsút mondhatsz a levegőbuborékoknak az okostelefon kijelzőjén! Mindez köszönhető a készlethez tartozó professzionális alkalmazó keretnek, amely gyakorlatilag nullára csökkenti a helytelen üvegalkalmazás valószínűségét!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett