Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108528122 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 13 Pro Max - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(236)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108528122 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 13 Pro Max - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

SilkyMatt Pro egy modern védőfólia ütésálló hátlappal, amelynek hatékonyságát tesztelték. Akár 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, védve azt a leggyakoribb fenyegetések ellen. Amikor okostelefonja kulcsokkal vagy homokszemcsékkel érintkezik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a képernyő repedéseinek és karcainak kockázatát. Használja telefonját bármilyen környezetben, és hordozza ahogy csak szeretné!

Tapasztalja meg ezt az érzékenységet. Milyen legyen az ideális védőfólia? Könyörtelen a fenyegetésekkel és szennyeződésekkel szemben? Vagy talán diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro-val nem kell választania a funkcionalitás és az érzékenység között. A fóliának abszolút egyedülálló, selymes tapintású, matt felülete van. Az ujj simán és pontosan siklik rajta, mint egy üvegképernyőn. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napfényben. A matt fólia további előnye, hogy nincsenek látható ujjlenyomatok. Bevallhatja, hogy ilyen védelem... tiszta öröm.

Felejtse el a por részecskéket! A SilkyMatt Pro választásával forradalmi nedves felhelyezési módszerrel élvezheti - nincs légbuborék, nincs porrészecske, nincs sikertelen próbálkozás és kidobott anyagok. A fóliát egy speciális, teljesen biztonságos géllel ragasztja fel a képernyőre, amely a termék csomagjában található. Látni fogja, hogy az eredmény elsőre tökéletes lesz. Nincs szükség tapasztalatra vagy gőzös helyiségre. Kicsomagolni és felragasztani. Egyszerűen.

Nézze, ahogy a károk eltűnnek! Hosszú távon szeretne egy tökéletesen sima és hatékony kijelzővédelmet használni? Válassza a SilkyMatt Pro-t az innovatív Self-Heal™ technológiával! A fólia képes önregenerálódni. Az apróbb sérülések és karcolások saját maguktól eltűnnek egy napon belül. Intelligens, igaz? De gazdaságos, kényelmes és mindenekelőtt környezetbarát is.

Élvezze a tiszta és sima kijelzőt! Olyan kijelzővédelmet szeretne, amely nem zavarja meg a simaságot vagy a pontosságot? Védje kijelzőjét SilkyMatt Pro fóliával - selymes, matt felülettel és prémium oleofób réteggel támogatva. A képernyő teljesen reszponzív lesz és tökéletesen védett. A modern oleofób rétegnek köszönhetően a fólia könnyen tisztán tartható. Elfelejtheti a zsírfoltokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek elronthatják a kommunikáció örömét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett