Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108563703 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 13 Pro Max - 3mk Füstös Mágneses tok


Cikkszám: 156068-0 | EAN/Vonalkód: 5903108563703 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 13 Pro Max - 3mk Füstös Mágneses tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Füstös stílus, megbízható védelem

Karcálló - felületét karcálló bevonattal védik

MagSafe-kompatibilis - vezeték nélkül töltheted iPhone-odat vagy Samsung Galaxy-dat

Csúszásmentes - a speciális anyag az oldalaknál jelentősen javítja a fogást

Stílusosan füstölt - védi és egy új, elegáns karaktert ad

Védi a lencséket - a kamera körüli élek szándékosan magasítottak

Vonzd a figyelmet egy különleges, füstös tokkal

A Füstös Mágneses tok egy modern védőtok iPhone-okhoz és újabb Samsung Galaxy modellekhez. Megbízhatóan véd és figyelemfelkeltő egyedi, kifejező megjelenésével. Félig átlátszó, füstös anyagból készült. Ennek köszönhetően egyszerre takar és fed fel. Lehetővé teszi, hogy megfelelően megvédd az előremutató készülékedet és kiemeld azt.

A Füstös Mágneses tok a zászlóshajód stílusában készült tok. Válassz egy, a MagSafe-hez dedikált megoldást a telefonodra. Felejtsd el azt a nehézséget, hogy minden egyes alkalommal le kelljen venned a tokot, amikor vezeték nélkül szeretnéd feltölteni az energiaforrásaidat!

A Füstös Mágneses tok olyan védelem, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, mely az Apple és a Samsung zászlóshajóiban elérhető. Biztosítja, hogy a vezeték nélküli töltő és más mágneses kiegészítők pontosan illeszkedjenek az okostelefonod burkolatához, és 100%-osan ellássák feladatukat. Helyezd a telefonnal, amit a Füstös Mágneses tok véd, például egy induktív töltőre vagy autós tartóra, és a beépített mágnesek azonnal munkába állnak.

Védd a zászlóshajódat, beleértve a kamera lencséjét is. Kemény, tárgyilagos adatok jobban vonzanak, mint a virágos leírások? Akkor a Füstös Mágneses tok erős mellékelte van – a katonai minősítés. A tok megbízhatósága a telefon leesése esetén szigorú, független tesztekben igazolódott. Nyugodt lehetsz értékes készüléked miatt. A Füstös Mágneses tok emellett speciálisan emelt szélekkel rendelkezik a kamera körül és csúszásmentes oldalakkal. A tok további védelmet nyújt a sérülékeny lencséknek, és javítja a fogást.

Ne aggódj a karcok miatt a karcálló technológiának köszönhetően. A Füstös Mágneses tok lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezd az egyetlen, következetesen szilárd, stílusos és sima okostelefon-védelmet. A polikarbonát konstrukció meghatározza a termék kompromisszummentes tartósságát. Ezt az anyagot gyakran használják olyan helyeken, ahol nagyon nagy a károsodás kockázata. Az extrém tartósság érdekében a Füstös Mágneses tok felületét karcálló bevonattal gazdagították. A homok, kulcsok vagy durva anyagok nem okoznak karcokat a tokon.

A készlet tartalma: Füstös Mágneses tok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett