Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108484015 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 13 Pro/13 Pro Max - 3mk Lens Protection Pro Sierra Blue üvegfólia


Cikkszám: 3mk Lens Protection Pro Sierra Blue(1)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108484015 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 13 Pro/13 Pro Max - 3mk Lens Protection Pro Sierra Blue üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Lens Protection Pro erős védelmet nyújt a gyönyörű fotók készítéséhez. Szuper erős - bármilyen körülmények között készíthetsz vele fotókat. Tökéletes illeszkedés - védd a lencsét anélkül, hogy aggódnál a fotóminőség miatt. Rendkívül egyszerű - pillanatok alatt telepíthető.

Készíts fotókat kockázat nélkül! Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és az iPhone a betonon landol. Vajon a telefon kamerájának fejlett elektronikája képes ellenállni egy ilyen ütésnek? Jobb, ha nem vállalod a kockázatot és nem próbálgatod. Látni egy törött iPhone lencsét igazán fájdalmas élmény. Ezért fejlesztettük ki a 9H keménységű szuper-erős üveget, amely az ütés energiáját elnyelve erősíti meg a lencsét. A Lens Protection Pro-val annyiszor készíthetsz fotót, amennyiszer csak akarsz, még akkor is, ha az iPhone folyamatosan ütközik a járdák és hegypályák szigorú valóságával.

Tárold bátran bárhol! Rossz minőségű iPhone fotók. Lehetséges? Lehetséges, ha a lencse megkarcolódik. A Lens Protection Pro-val semmi nem karcolja meg az iPhone lencséjét, kivéve... egy gyémánt. Ez garantálja a legmagasabb 9H keménységi tényezőt. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az üvegünk megvédi a kamera lencséjét egy agresszív kulcscsomótól vagy csavarhúzótól a zsebedben. Tárold iPhone-odat nyugodtan akár egy fém tárgyakkal teli hátizsákban, és élvezd a gyönyörű fotókat. A Lens Protection Pro-val ez lehetséges!

Védd a fotóid minőségének veszélyeztetése nélkül! Tudjuk, hogy a telefonkamerának szánt védőüveg tönkreteheti a fotók készítésének örömét. Nem megfelelő illeszkedés, túl vastag, átlátszatlan. Ezért, amikor a Lens Protection Pro-t terveztük, a legmagasabb minőségre összpontosítottunk. Ennek eredményeként az üveg tökéletesen illeszkedik az iPhone kamerájához, teljesen befedve a lencsét anélkül, hogy növelné a telefon vastagságát. A fotók ugyanolyan szépek maradnak, a védelem pedig ugyanolyan erős.

Telepítés pillanatok alatt! A Lens Protection Pro egyik nagy előnye a gyors és egyszerű telepítés. Nem szeretünk időt pazarolni unalmas tevékenységekre, mint például a fóliázásra. És biztosan nem akarjuk levenni és visszaragasztani. Szerencsére az üvegünk telepítése nagyon egyszerű. Egy speciális, a telefonmodellhez igazított szerelési keret megkönnyíti a feladatodat. Tisztítsd meg, helyezd fel, igazítsd be, nyomd le és voila - kész is van. Csak egy pillanatba telik, hogy az iPhone lencséje teljes védelmet kapjon a törések és karcolások ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett