Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108523455 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 13/13 Pro - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(61)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108523455 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 13/13 Pro - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A SilkyMatt Pro egy modern védőfólia ütésálló hátlappal, amely az erősségét tesztekkel igazolták. Akár 400%-kal növeli a kijelző strapabírását, így megvédi azt a leggyakoribb fenyegetésektől. Amikor az okostelefon kulcsokkal vagy homokszemcsékkel érintkezik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a repedések és karcolások kockázatát a képernyőn. Használd a mobilodat bármilyen környezetben, és hordozd bárhogyan!

Tapasztald meg ezt a finomságot: Milyen az ideális védőfólia? Kíméletlen a veszélyekkel és piszokkal szemben? Vagy inkább diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro-val nem kell választanod a funkcionalitás és a finomság között. A fóliának egyedülálló, selymes tapintású, matt felülete van. Az ujj úgy siklik rajta, mintha üvegképernyőn lenne. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napfényben is. További előnye a matt fóliának, hogy nem látszanak rajta az ujjlenyomatok. Be kell vallani, hogy ilyen védelem... tiszta élvezet.

Feledd el a porszemcséket: A SilkyMatt Pro választásával áttörő nedves felhelyezési módszert választasz - légbuborékok és porszemcsék nélkül, sikertelen kísérletek és pazarolt anyagok nélkül. A fóliát egy speciális, teljesen biztonságos géllel rögzítheted, amely a termék csomagolásában megtalálható. Látni fogod, hogy az eredmény elsőre tökéletes lesz. Nincs szükség gyakorlásra vagy párás helyiségre. Csak bontsd ki és ragaszd fel. Egyszerűen.

Figyeld, ahogy eltűnik a sérülés: Szeretnél egy tökéletesen sima és hatékony képernyővédőt hosszú távon használni? Válaszd a SilkyMatt Pro innovatív Self-Heal™ technológiával! A fólia önregeneráló képességgel rendelkezik. A kisebb sérülések és karcolások 24 órán belül maguktól eltűnnek. Okos, ugye? De egyben gazdaságos, kényelmes és határozottan ECO is.

Élvezd a tiszta és sima képernyőt: Olyan képernyővédőt keresel, ami nem zavarja a folyékonyságot vagy a pontosságot? Védd a kijelződet SilkyMatt Pro fóliával - selymes, matt felülettel, prémium oleofób réteggel ellátva. A képernyő teljes mértékben reagálni fog, miközben tökéletesen védett lesz. A modern oleofób bevonatnak köszönhetően a fóliát könnyű tisztán tartani. Elfelejtheted a zsíros foltokat és más szennyeződéseket, amelyek tönkreteszik a kommunikáció élményét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett