Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108523578 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 12 Mini - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(69)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108523578 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 12 Mini - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SilkyMatt Pro egy modern védőfólia ütésálló hátlappal, amelynek hatékonyságát tesztelték. Akár 400%-kal is megerősíti a kijelzőt, megvédve azt a leggyakoribb veszélyektől. Amikor az okostelefon kulcsokkal vagy homokszemcsékkel érintkezik, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a repedések és karcolások kockázatát a képernyőn. Használd telefonod bármilyen környezetben, és viseld ahogy tetszik!

Tapasztald meg ezt a finomságot:
Milyen az ideális védőfólia? Kegyetlen a veszélyekkel és a piszokkal szemben? Vagy esetleg diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro-val nem kell választanod a funkcionalitás és a finomság között. A fólia abszolút egyedülálló, selymes tapintású, matt felülettel rendelkezik. Az ujjad olyan simán és pontosan siklik rajta, mint egy üveg kijelzőn. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napfényben. A matt fólia további előnye, hogy nem hagy látható ujjlenyomatokat. Be kell látnod, hogy az ilyen védelem... tiszta élvezet.

Felejtsd el a porszemeket:
A SilkyMatt Pro kiválasztásával egy áttörő nedves alkalmazási módszert veszel igénybe - nincs légbuborék, porszem, sikertelen próbálkozások és elpazarolt anyagok. A fóliát egy speciális, teljesen biztonságos gél segítségével ragaszthatod fel, amely a termék csomagolásában található. Látni fogod, hogy az eredmény már elsőre tökéletes lesz. Nincs szükség gyakorlásra vagy gőzös szobára. Csak bontsd ki és ragaszd fel. Egyszerűen.

Figyeld, ahogy a sérülések eltűnnek:
Szeretnél egy tökéletesen sima és hatékony képernyővédőt hosszabb ideig használni? Válaszd a SilkyMatt Pro-t innovatív Self-Heal™ technológiával! A fóliának öngyógyulási képessége van. Az apró sérülések és karcolások maguktól eltűnnek 24 órán belül. Okos, ugye? De egyben gazdaságos, kényelmes és környezetbarát is.

Élvezd a tiszta és sima kijelzőt:
Olyan képernyővédelmet szeretnél, amely nem zavarja a gördülékenységet vagy pontosságot? Védd a kijelződet a SilkyMatt Pro fóliával - selyem, matt kivitelben, prémium oleofób réteggel. A képernyő teljes mértékben reagálni fog, miközben tökéletesen védve lesz. A modern oleofób bevonatnak köszönhetően a fólia könnyen tisztán tartható. Elfelejtheted a zsíros foltokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek elrontják a kommunikáció élvezetét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett