Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108523592 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 12/12 Pro - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Cikkszám: 3mk Silky Matt Pro(72)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108523592 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 12/12 Pro - 3mk Silky Matt Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SilkyMatt Pro

A SilkyMatt Pro egy modern védőfólia, amely hatékony ütésálló hátlappal rendelkezik. Az eszköz kijelzőjét akár 400%-kal is megerősíti, védve azt a leggyakoribb fenyegetésektől. Amikor az okostelefon kulcsokkal vagy homokszemcsékkel érintkezik, illetve kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a kijelző repedéseinek és karcolásainak kockázatát. Használja mobilját bármilyen környezetben, és hordja, ahogy csak akarja!

Tapasztalja meg ezt a finomságot

Milyen az ideális védőfólia? Kíméletlen a veszélyekkel és a szennyeződésekkel szemben? Vagy inkább diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro-val nem kell választania a funkcionalitás és a finomság között. A fólia teljesen egyedi, selymes tapintású, matt felülettel rendelkezik. Az ujj olyan simán és precízen siklik rajta, mint egy üveg képernyőn. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát napfényben. A matt fólia további előnye a láthatatlan ujjlenyomatok hiánya. El kell ismerni, hogy ilyen védelem… tiszta öröm.

Felejtse el a porszemcséket

A SilkyMatt Pro választásával áttörő nedves alkalmazási módszert kap - nincs többé légbuborék, porszemcse, elrontott próbálkozás és elpazarolt anyagok. Egy speciális, teljesen biztonságos géllel ragaszthatja fel a fóliát a képernyőre, amely a termék csomagolásában található. Meg fogja látni, hogy az eredmény elsőre tökéletes lesz. Nincs szükség gyakorlásra vagy párás helyiségre. Csak csomagolja ki és ragassza fel. Egyszerűen.

Nézze végig, ahogy a károk eltűnnek

Hosszabb ideig szeretne egy tökéletesen sima és hatékony képernyővédőt használni? Válassza a SilkyMatt Pro-t az innovatív Self-Heal™ technológiával! A fólia rendelkezik az öngyógyító képességgel. A kisebb sérülések és karcolások önmaguktól eltűnnek 24 órán belül. Okos, igaz? De egyben gazdaságos, kényelmes és egyértelműen környezetbarát.

Élvezze a tiszta és sima képernyőt

Olyan képernyővédőt szeretne, amely nem akadályozza a folyékonyságot vagy a pontosságot? Védje kijelzőjét a SilkyMatt Pro fóliával - selymes, matt felülettel és prémium oleofób réteggel. A képernyő teljesen érzékeny marad, és ugyanakkor tökéletesen védett. A modern oleofób bevonatnak köszönhetően a fóliát könnyű tisztán tartani. Elfelejtheti a zsíros foltokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek megzavarhatják a kommunikáció örömét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett