Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108313346 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 12/12 Pro - 3mk Matt Case strawberry tok


Cikkszám: 3mk Matt Case straw(4)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108313346 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 12/12 Pro - 3mk Matt Case strawberry tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Matt Case strawberry - Matt piros telefontok

Kifejező - zamatos eper, divatosan matt

Megbízható - Ledobástesztelt 125 cm-ről

Tartós - Fokozott ellenállás a szennyeződések ellen

Minden tekintetet magára vonz, miközben kiváló védelmet biztosít

A matt piros 3mk Matt Case strawberry minden tulajdonságot biztosít, amit egy jó telefontoktól elvárhat - hatékony védelem a készülék számára, fokozott ellenállás a karcolásokkal, foltokkal és ujjlenyomatokkal szemben, tökéletes illeszkedés a telefon modelljéhez, letisztult dizájn és precíziós kivitelezés, egyszerű kezelés, minimális vastagság (1,2 mm) és esztétikus megjelenés, amely hosszú időn keresztül örömet szerez. A Strawberry Red (eperpiros) praktikus matt kivitelben a 3mk Matt Case család hat elérhető színének egyike.

Nincs sérülés többszöri esés után

A megbízható ütésállóságot az Absorber125™ osztály bizonyítja. Számos szigorú teszt során a 3mk Matt Case strawberry által védett telefon 125 cm-es magasságból 26 esést is túlélt acélra és betonra sérülés nélkül. A tok úgy védi a készüléket a töréstől, hogy elnyeli az ütés erejét. A megnövelt éleknek köszönhetően a kamerák és a kijelző is biztonságban vannak. A piros Matt Case nagyon rugalmas és tökéletesen illeszkedik a telefontokhoz, védve a készüléket a homok és a por káros hatásaitól. Minden kiugró gombot lefed anélkül, hogy a telefon funkcionalitását zavarja. Az EasyClick™ Buttons szabvány garantálja a teljes gombérzékenységet.

Esztétikus megjelenés hosszú időn át

A 3mk Matt Case strawberry egy védőtok, amely fokozott ellenállást biztosít a karcolások, foltok és ujjlenyomatok ellen. Könnyen tisztán tartható. A szennyeződések eltávolításához csak dobja be a tokot a mosógépbe a színes szövetekkel együtt. Nem kell dörzsölni, erős vegyszereket használni, vagy (ami még rosszabb) új telefontokot vásárolni. A TPU anyag nagyon rugalmas, tartós és kellemes tapintású, környezetbarát és biztonságos az egészségre. Ezt a PZH jóváhagyás és a RoHS jelölés is megerősíti.

A csomag tartalma:
- 3mk Matt Case strawberry

Garancia: 24 hónap

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett